Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Administratie > Stiri Administratie
A   A   A

Pilotii Ryanair intra din nou in greva. Zeci de zboruri vor fi afectate

Pilotii Ryanair intra din nou in greva. Zeci de zboruri vor fi afectate
Foto: Facebook/ Ryanair
Ryanair, cea mai mare companie aeriana low-cost din Europa, a anulat, joi, 30 dintre cele 290 de zboruri din Irlanda, dupa ce discutiile cu sindicatele privind imbunatatirea conditiilor de munca s-au incheiat fara niciun acord, iar 27% din pilotii sai irlandezi au declansat o miscare de protest de 24 de ore.
Cele mai afectate vor fi zborurile intre Irlanda si Marea Britanie, in conditiile in care Ryanair se confrunta cu prima greva, dupa ce in decembrie a recunoscut pentru prima data sindicatele, transmit Sky News si Reuters.

Operatorul aerian a dat vina pe sindicatul Forsa pentru esecul negocierilor, care au durat sapte ore.

Impactul va fi limitat si clientii vor fi redirectionati catre alte zboruri, a precizat Ryanair.
Un reprezentant al sindicatului a avertizat ca sunt posibile mai multe miscari de protest.

Si sindicatele care reprezinta personalul navigant al Ryanair din Spania, Portugalia si Belgia au anuntat declansarea unei greve de doua zile la sfarsitul lunii iulie daca operatorul aerian nu va face concesii in privinta conditiilor de lucru.

In Italia, personalul navigant va fi in greva in ziua de 25 iulie, in timp ce angajatii din Spania, Portugalia si Belgia vor protesta in perioada 25-26 iulie, au anuntat sindicatele CNE/LBC (Belgia), SITCPLA si USO (Spania), SNPVAC (Portugalia) si Ultrasporti (Italia) . Acestea sustin ca si pilotii Ryanair din alte tari ar putea lua parte la miscarile de protest coordonate.

Citeste mai departe despre " 30 de zboruri ale Ryanair sunt anulate dupa ce pilotii din Irlanda au intrat in greva" pe Ziare.com.
Facebook ShareTweet
 Joi, 12 Iulie 2018, ora 11:53

 Articol citit de 991 ori

Cele mai citite
Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor