Firea vrea sa dea pana la 3.000 de lei cuplurilor care implinesc peste 25 de ani de casnicie. Ciucu o ameninta cu suspendarea

Luni, 11 Iunie 2018, ora 14:07
941 citiri
Firea vrea sa dea pana la 3.000 de lei cuplurilor care implinesc peste 25 de ani de casnicie. Ciucu o ameninta cu suspendarea
Foto: Facebook/Gabriela Firea

Primaria Capitalei intentioneaza sa ofere premii celor care implinesc peste 25 de ani de casnicie.

Astfel, potrivit unui proiect aflat pe ordinea de zi a sedintei Consiliului General al Municipiului Bucuresti, care va avea loc pe 14 iunie, Primaria Capitalei va acorda Diploma de onoare si premiu in bani in valoare de 1.000 de lei pentru familiile care implinesc 25 de ani de casatorie, 1.500 de lei pentru familiile care implinesc 50 de ani de casatorie si 3.000 de lei pentru familiile care implinesc 75 de ani de casatorie.

Iata conditiile pentru acordarea acestui stimulent:

-Cuplul aniverseaza 25, 50 sau 75 de ani de casatorie neintrerupta;

-Cel putin unul dintre soti are domiciliul sau resedinta in Bucuresti de minimum 5 ani;

-Ambi soti sunt in viata la momentul depunerii solicitarii;

-Cel putin unul dintre soti are varsta de peste 50 de ani.

In cazul in care cuplul serbeaza 25 de ani de casnicie, dar niciunul dintre soti nu a implinit 50 de ani, premiul poate fi acordat cu avizul Primarului General.

Ciucu: O avertizez pe Firea, ceea ce face acum ne ofera motive legale suficiente sa o suspendam

Consilierul general PNL Ciprian Ciucu a criticat dur proiectul aflat pe ordinea de zi si a lansat un avertisment catre primarul Gabriela Firea.

"Firea da iar, complet aiurea, cu banii in populatie! (...) Este cat se poate de clar pentru oricine ca Firea/PSD nu este in stare sa foloseasca banii pentru proiecte de dezvoltare a Bucurestiului. Pentru proiecte iti trebuie cap: ingineri, specialisti, finantisti etc., nu politruci si opameni de casa", a scris Ciucu pe Facebook.

Citeste si Consilier general: Firea a adus moaste in cladirea Primariei si i-a pus pe salariati sa se inchine la ele

In aceste conditii, Ciucu a lansat si un avertisment pentru primar.

"O avertizez pe Firea, ceea ce face acum ne ofera motive legale suficiente sa o suspendam si sa chemam bucurestenii mai repede la vot! Deja este extrem nociva cu acesta risipa continua, face forte mult rau orasului nostru!

Scolile stau neautorizate cu risc de incendiu, RADET-ul crapa sub pamant, patrimoniul istoric se dezintegreaza...", a incheiat el.

Vezi si Unde se duc banii nostri? Firea a dat intr-un an 40 de milioane de euro pe diverse stimulente si ajutoare ...citeste mai departe despre "Firea vrea sa dea pana la 3.000 de lei cuplurilor care implinesc peste 25 de ani de casnicie. Ciucu o ameninta cu suspendarea" pe Ziare.com

#Firea bani familii casnicie, #Firea premiat ani casnicie , #Stiri Administratie