Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Administratie > Stiri Administratie
A   A   A

Un inspector ANAF din Bucuresti, trimis in judecata pentru o spaga de peste 12.000 de lei

Un inspector ANAF din Bucuresti, trimis in judecata pentru o spaga de peste 12.000 de lei
Foto: Arhiva Ziare.com
O femeie, inspector la Administratia Finantelor Publice Sector 5, a fost trimisa in judecata pentru luare de mita de procurorii Parchetului Tribunalului Bucuresti, dupa ce ar fi primit, in octombrie, suma de 12.200 de lei de la reprezentantii unei firme.
Ea ar fi pretins banii pentru indeplinirea atributiilor de serviciu, in cadrul procedurii de executare silita, si pentru a nu aplica o amenda firmei, care figura cu datorii la buget.

Procurori ai Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au dispus, joi, trimiterea in judecata a inculpatei C.C., in stare de arest la domiciliu, pentru savarsirea infractiunii de luare de mita, se arata intr-un comunicat al Parchetului.

In rechizitoriul intocmit, procurorii afirma ca aceasta, in calitate de inspector superior in cadrul Administratiei Sector 5 a Finantelor Publice, a pretins si a primit, in cursul lunii octombrie, suma totala de 12.200 de lei de la reprezentantii unei societati din Sectorul 5, in legatura cu indeplinirea atributiilor sale de serviciu, in cadrul procedurii de executare silita si pentru a nu aplica o amenda contraventionala societatii, care figura cu obligatii fiscale neachitate la bugetul statului.

Dosarul a fost inaintat spre judecare la Tribunalul Bucuresti. ...citeste mai departe despre "Un inspector ANAF din Bucuresti, trimis in judecata pentru o spaga de peste 12.000 de lei" pe Ziare.com
Facebook ShareTweet
 Joi, 08 Noiembrie 2018, ora 15:57

 Articol citit de 583 ori

Cele mai citite
Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor