Cand a fost ultima data cand visurile ti s-au indeplinit intocmai?

Vineri, 18 Decembrie 2015, ora 09:36
5585 citiri
Cand a fost ultima data cand visurile ti s-au indeplinit intocmai?

Pornesti la drum cu ambitii care mai de care. Cand esti mica visezi sa devii printesa sau poate ca visezi sa faci inconjurul lumii. Apoi visezi la o viata linistita sau visezi sa ai 2 copii si un caine.

Dar uneori, atunci cand te astepti mai putin, viata hotaraste sa te ia prin surprindere. Iar atunci, asemenea unui actor foarte talentat trebuie sa improvizezi pe loc o solutie. Povestea ta se schimba de fiecare data cand faci asta, iar planurile devin si ele, incet, incet... doar niste planuri.

NN a inteles cat de important este pentru orice femeie ca visurile si ambitiile ei sa fie mereu in siguranta. Si a inteles ca pentru a le putea indeplini, o femeie are nevoie de cel putin 2 lucruri: in primul rand de sanatate, dar si de bani.

De aceea, a creat UNA - prima asigurare de viata din Romania special creata pentru femei. UNA are doua componente, fiecare acoperind o nevoie esentiala - protectie si investitie.

Componenta de protectie acopera imbolnavirea de cancer, chiar si incipient, invaliditatea si decesul. Iar componenta de investitie le ajuta pe femei sa acumuleze fondurile necesare pentru a-si transforma visurile in realitate.

E simplu sa iti urmezi visurile cand stii ca ai un partener la drum, orice s-ar intampla. Iar cu UNA poti fi mereu ambitioasa, poti fi de neoprit.

Afla mai multe despre UNA aici.

#asigurari viata femei, #asigurare viata NN, #asigurare viata UNA , #Asigurari viata