RCA in rate online - acum mai avantajos decat oricand

Vineri, 17 Iulie 2015, ora 16:12
7038 citiri
RCA in rate online - acum mai avantajos decat oricand
Foto: unsplash.com

In momentul actual, toate companiile mari de asigurari din tara incheie polite RCA, serviciile si preturile variind de la un caz la altul. Baza de distribuitori terti este de asemenea foarte dezvoltata, asa ca ofertele sunt mai mult decat numeroase.

Pentru cei dintre noi care avem un program incarcat sau nu dorim sa pierdem timpul, exista varianta cumpararii online a politei si, chiar mai mult, in rate online. Asa cum poti cumpara electrocasnice, vacante si orice alte produse online in rate, acum poti face acest lucru si pentru RCA.

Polita de asigurare RCA (Raspundere Civila Auto) este obligatorie pentru orice sofer, aceasta acoperind prejudiciile aduse unei terte parti prin intermediul unui autovehicul inmatriculat sau inregistrat in Romania.

Cand, cum si unde se intrebuinteaza RCA?

RCA-ul acopera riscuri precum pagubele materiale, posibilele cheltuieli de judecata, vatamarile corporale sau decesul etc. In cazul unui accident din care au rezultat doar prejudicii materiale, avizarea se poate face amiabil. Polita RCA este livrata impreuna cu un formular pentru constatarea amiabila, care trebuie completat de catre ambii soferi implicati in accident. Vinovatia se va stabili ulterior de catre asigurator, in baza datelor prezentate in formularul de constatare.

Prin urmare, RCA-ul este o asigurare de real folos, care te poate salva de cheltuieli importante si mai ales poate salva chiar si viata unui participant la trafic. Incheierea unei astfel de asigurari este nu doar o dovada de responsabilitate, ci si o obligatie pentru orice sofer.

Odata cu aderarea la UE, polita are acoperire pe intreg teritoriul acesteia, putand fi folosita in Austria, Belgia, Bulgaria, Cipru, Cehia, Danemarca, Estonia, Franta, Finlanda, Germania, Grecia, Italia, Irlanda, Luxemburg, Letonia, Lituania, Malta, Marea Britanie, Olanda, Portugalia, Polonia, Spania, Suedia, Slovacia, Slovenia, Ungaria, dar si Elvetia, Islanda, Norvegia, Liechtenstein, Andorra si Croatia.

Limitele de despagubire ating cota milioanelor de euro, asa ca esti protejat in fata oricarui risc. Raportand pretul politei la sumele de despagubire pe care le acopera, rezultatul este mai mult decat atractiv.

Acum ai mai multe optiuni pentru perioadele de incheiere

RCA-ul se poate incheia pe perioade de 6 sau 12 luni, in cazul celei de-a doua variante existand avantajul unor reduceri considerabile. Reducerile se aplica pentru perioada maxima de valabilitate, iar ratele fac costurile cu atat mai greu de resimtit.

Ratele se acorda cu dobanda 0 si se pot stabili pana la 12 rate, asa ca vei putea adapta un sistem de rate potrivit pentru situatia ta.

Partea atractiva la cumpararea RCA in rate online este ca poti compara tarife de la mai multi asiguratori, astfel incat sa alegi oferta cea mai potrivita pentru tine.

Avantajele RCA-ului achizitionat online

- Plata se face cu cardul si optand pentru sistemul de plata in rate online. Odata completate datele cardului pe o pagina securizata, polita RCA iti va fi trimisa pe email in cel mai scurt timp. Totodata, livrarea politei este gratuita oriunde in tara.

- Optand pentru comericalizarea acesteia online, nu vei mai fi restrictionat de apelarea la serviciile companiilor de asigurari si distribuitorilor prezenti in orasul tau, avand la dispozitie o oferta mult mai larga si mai avantajoasa. Vei putea compara preturile a pana la 10 asiguratori.

- Vei putea cumpara RCA-ul in orice moment al zilei si la orice ora, din confortul locuintei sau din orice alt loc. Avand un dispozitiv smart vei putea rezolva problema in drum spre serviciu sau spre casa, in timp ce astepti intrarea la medicul stomatolog, din parc etc.

- Intreg procesul de achizitie, care cuprinde calcularea politei, compararea preturilor si achizitionarea, nu este mai lung de 2-3 minute. Vei economisi astfel atat bani, cat si timp.

- Daca optezi pentru plata in rate online, trebuie sa verifici inainte ce carduri accepta compania de asigurare sau distribuitorul. Cateva exemple de carduri pentru plata in rate online sunt Credit Card - ING, Card Avantaj - Credit Europe Bank, Card Star BT - Banca Transilvania, Bonus Card - Garanti Bank, Card de Cumparaturi - Raiffeisen Bank, Card Bun de Plata - BCR sau Card Bani doar Bani - BRD.

Serviciile de asigurare RCA sunt acum mai accesibile ca oricand, asa ca poti rezolva rapid si avantajos problema cumpararii sau reinnoirii politei din orice loc si in orice moment al zilei, folosind sistemul de plata in rate online.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#asigurare RCA, #RCA rate online, #RCA online , #RCA