Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Auto > Stiri Auto
A   A   A

Fiscul scoate din nou la vanzare ARO-ul lui Ceausescu. Cat i-a scazut pretul

Fiscul scoate din nou la vanzare ARO-ul lui Ceausescu. Cat i-a scazut pretul
Foto: ANAF
Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a anuntat o noua data cand pune in vanzare masina Aro care i-a apartinut lui Nicolae Ceausescu. Pretul de vanzare este cu 25% mai mic decat la prima licitatie.
Fiscul a programat pentru data de 7 martie o licitatie pentru a vinde autoturismul marca Aro 304, care, potrivit datele subliniate de institutie, "a fost utilizat de fostul presedinte al Romaniei Nicoale Ceausescu".

De culoare gri si fabricat in 1977, autoturismul pe benzina are o capacitate de 2.495 cmc, iar bordul arata ca a parcurs 72.453 de kilomentri.

Pretul de evaluarea, respectiv de pornire al licitatiei, este de 103.125 lei (21.700 de euro), neimpozabili, respectiv nu se aplica TVA.

La inceputul lunii februarie, ANAF a incercat sa vanda aceeasi masina la un pret de 137.500 de lei (29.000 de euro).

In prezent, autoturismul se afla in proprietatea lui Ovidiu Tender, de la care statul incearca sa recupereze bani, in urma unor inselatori si cazuri de spalare de bani dovedite.

Taxa de participare reprezinta 10% din pretul de pornire al licitatiei, care trebuie sa fie platita cash sau poate fi depusa o scrisoare de garantie, pana la data de 6 martie. ...citeste mai departe despre "Fiscul scoate din nou la vanzare ARO-ul lui Ceausescu. Cat i-a scazut pretul" pe Ziare.com
Facebook ShareTweet
 Duminica, 10 Februarie 2019, ora 14:20

 Articol citit de 417 ori

Cele mai citite
Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor