Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
A   A   A

Iohannis si Tudose merg la lansarea celui mai nou model Ford

Iohannis si Tudose merg la lansarea celui mai nou model Ford
Foto: Ford
Presedintele Klaus Iohannis si premierul Mihai Tudose vor participa joi, la Uzinele Ford din Craiova, la lansarea celui mai model al producatorului auto.
"Prezenta domnului presedinte la acest eveniment este un semnal puternic pentru industria auto din Romania, care se bucura de avantaje competitive si care isi creeaza o reputatie din ce in ce mai buna pe piata europeana", a precizat marti purtatorul de cuvant al sefului statului, Madalina Dobrovolschi.

De asemenea, Biroul de Presa de la Palatul Victoria a precizat ca premierul Mihai Tudose va vizita Uzina Ford Craiova, in contextul demararii productiei de masa pentru noul Ford Eco Sport.
Uzina de la Craiova a produs in 1 septembrie ultimul exemplar al monovolumului B-MAX, ca urmare a planurilor anuntate de companie, de inlocuire a sa cu SUV-ul EcoSport.

Ford va face investitii de circa 200 de milioane de euro, pentru ca liniile de productie sa fie transformate si pregatite de productia SUV-ului EcoSport, care pana in prezent a fost importat, pentru piata din Europa, din India.

Citeste detalii despre SUV-ul construit la Craiova: Motorizari, preturi si dotari... citeste mai departe despre "Iohannis si Tudose merg la lansarea celui mai nou model Ford" pe Ziare.com
Facebook ShareTweetGoogle Share
 Marti, 10 Octombrie 2017, ora 21:20

 Articol citit de 514 ori

Cele mai citite
Versiuni: mobil / Web
Contact  |  Ajutor
Termeni si conditii  |  Cookie
 
^
A   A   A
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor