Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
A   A   A

Phat Scooter, cel mai lejer mod de a iesi la plimbare in oras

Phat Scooter, cel mai lejer mod de a iesi la plimbare in oras
Foto: Extravaganzi
Inca mai cauti cel mai relaxant mod de a da o tura prin oras? Nu mai e cazul sa stai pe ganduri, Phat Scooter iti alunga din prima orice urma de indoiala.
Scooterul cu roti supradimensionate este un mijloc de transport sigur si distractiv pentru a da o tura prin oras.

Poti alege intre cele doua versiuni Phat Scooter, Original si Sport, fiecare model avand avantajele sale, arata Extravaganzi.


Modelul Original se dovedeste de o versatilitate uimitoare si iti permite sa calatoresti atat in sa, cat si stand in picioare, ca pe o trotineta electrica.

In schimb, Phat Scooter Sport este o mica bestie nervoasa, gata oricand sa se invarta rapid pe aleile unui parc sau pe strazi. Este si un model recomandat pentru pasageri de talie mai redusa.

Motorul electric de 1200W, plasat sub saua scooterului, poate dezvolta o viteza de 32 km/h, ceea ce pare indeajuns de rapid pentru nevoia ta de a te plimba dintr-un colt in altul al orasului, fara sa mai pierzi timp in trafic.


Acceleratia se dovedeste puternica, dar usor de controlat, neexistand drumuri in panta pe care Phat Scooter sa nu se poata avanta.

Pretul unui scuter Phat porneste de la 1.999 dolari, iar tu poti sa iti alegi culoarea preferata din 30 de nuante disponibile si poti opta si pentru personalizarea puntii acestuia.

La partea de motorizare poti opta pentru trei tipuri distincte de modele: Beach, Golf sau Bike, fiecare avand o alta viteza maxima dezvoltata de propulsorul electric: 14, 20, respectiv 32 Km/h.
Facebook ShareTweetGoogle Share
 Vineri, 13 Octombrie 2017, ora 00:00
 Autor:  Marius Jianu

 Articol citit de 9534 ori

Cele mai citite
Versiuni: mobil / Web
Contact  |  Ajutor
Termeni si conditii  |  Cookie
 
^
A   A   A
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor