Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
A   A   A

Reincarnarea unei bestii pe patru roti: Shelby Super Snake Mustang

Reincarnarea unei bestii pe patru roti: Shelby Super Snake Mustang
Foto: Luxatic
Nu se putea un gest mai potrivit pentru aniversarea a 50 de ani de la lansarea modelului Ford Shelby Super Snake decat o reinviere a legendarului bolid intr-o serie limitata.
Noul Super Snake Mustang are tot ce-i trebuie pentru a-ti taia rasuflarea, iar 500 de iubitori ai vitezei se vor putea bucura pe deplin de aceasta serie aniversara, anunta Luxatic.

Pentru aproximativ 70.000 de dolari poti fi unul dintre norocosii detinatori ai unui bolid american cu aer de legenda.


Masina are destule noutati care sa-i puna in valoare calitatile si renumele, printre acestea numarandu-se sistemul nou de suspensii si cel de franare, ambele fiind dezvoltate in comun de inginerii de la Shelby si Ford Experience.

Si mai impresionant este motorul Ford V8 de 5 litri, capabil sa produca 670 CP, cu posibilitatea de a creste puterea acestuia pana la 750 CP.


Super Snake decoleaza aproape instantaneu, atingand suta de kilometri la ora in doar 3 secunde, ceea ce spune indeajuns despre performantele bolidului.

Designul masinii subliniaza si el caracteristicile unui model aniversar, Super Snake Mustang fiind decorat precum o masina de curse si cu forme remodelate ale caroseriei.
Facebook ShareTweetGoogle Share
 Joi, 12 Octombrie 2017, ora 00:00
 Autor:  Marius Jianu

 Articol citit de 10702 ori

Cele mai citite
Versiuni: mobil / Web
Contact  |  Ajutor
Termeni si conditii  |  Cookie
 
^
A   A   A
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor