Siguranta calatoriei tale este asigurata prin serviciile de rent a car

Marti, 22 Mai 2018, ora 16:58
1119 citiri
Siguranta calatoriei tale este asigurata prin serviciile de rent a car

Peripetiile din timpul calatoriilor cu masina nu iti sunt deloc straine? In aceeasi situatie se regasesc foarte multi dintre soferii din Romania, care nu sunt familiarizati cu serviciile de inchirieri auto.

Bataile de cap din timpul vacantelor tale pot fi reduse la minimum cu ajutorul serviciilor de calitate de rent-a-car, care te scutesc de stresul inutil provocat de mentenanta masinii, de pregatirea acesteia si de taxele aditionale.

Atunci cand calatoresti cu familia sau cu prietenii si vrei sa te deplasezi cu masina, principala ta prioritate este siguranta ta si a celorlalti pasageri. De aceea, trebuie sa verifici fiecare detaliu care ar putea influenta acest factor.

Planificarea unei vacante are loc cu scopul de a te relaxa si de a vizita cele mai frumoase locuri din tara, iar acest lucru poate sa fie facilitat de serviciile de inchirieri auto Bucuresti.

Cum iti simplifici planificarea vacantei cu ajutorul unei masini inchiriate?

Fie ca alegi sa calatoresti cu avionul inspre capitala sau ca iti doresti sa vizitezi imprejurimile cu scopul de a te destinde, apelul la un serviciu de inchirieri masini Bucuresti iti simplifica viata considerabil. Procesul este rapid, simplu, confortabil si te scuteste de o multime de activitati de intretinere.

Spre exemplu, una dintre cele mai cunoscute firme de rent-a-car, Titan Rent SRL, ofera soferilor intregul confort si asistenta de care au nevoie pentru a se simti in largul lor pe toata durata calatoriei.

Faptul ca nu esti nevoit sa te preocupi pentru siguranta masinii personale, pentru starea tehnica a acesteia, pentru plata taxelor si a asigurarii sunt principalele motive pentru care soferii aleg sa inchirieze un autoturism.

Mai mult decat atat, posibilitatea alegerii unei masini de dimensiuni mai mari, care sa ofere tot spatiul necesar pentru bagaje si pentru confortul pasagerilor este un alt motiv important.

Daca alegi sa calatoresti cu avionul pana in Bucuresti, ai oportunitatea de a ridica masina inchiriata chiar din incinta aeroportului Otopeni sau Baneasa.

Astfel, nu mai este nevoie sa petreci timp pe drum pentru a ajunge la autoturismul ales. Serviciile de inchirieri auto aeroport Bucuresti te ajuta sa economisesti timp, bani si sa te relaxezi stiind ca transportul iti este asigurat.

Alegerea de a calatori cu o masina inchiriata are si alte avantaje. Costurile foarte scazute, incepand de la 15 euro pe zi, programul non-stop, livrarea gratuita a autoturismului, asigurarile incluse in pret si asistenta rutiera sunt doar cateva dintre acestea. Mai mult, GPS-ul si accesoriile precum scaunul pentru bebelus sunt incluse si gratuite.

Pretul oferit de companiile de inchirieri auto Bucuresti variaza in functie de masina aleasa si de perioada de timp dorita. In acest pret sunt incluse TVA-ul, RCA-ul, rovigneta si asistenta rutiera non-stop. De asemenea, poti sa parcurgi un numar nelimitat de kilometri, iarin cazul nefericit al unui incident, ti se ofera o masina la schimb imediat.

Masina inchiriata poate sa fie returnata in intervalul dorit de client, in locul stabilit ulterior. Alege sa inchiriezi o masina pentru vacanta ta din aceasta vara si asigura-ti confortul si siguranta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Lumea este astăzi un loc mai periculos decât în orice etapă de după Războiul Rece, totuși piețele sunt o imagine a unei nepreocupări nesuficiente, care se limitează la automulțumire, cu...
#inchirieri auto aeroport Bucuresti , #Masini ieftine