Te-ai gandit vreodata ca poti sa gasesti masina visurilor tale intr-un loc total neasteptat si la un pret accesibil?

Joi, 16 August 2018, ora 16:48
4691 citiri
Te-ai gandit vreodata ca poti sa gasesti masina visurilor tale intr-un loc total neasteptat si la un pret accesibil?

Nu sunt foarte pasionat de masini si poate nici tu nu esti, dar cu siguranta fiecare dintre noi are un model care-i taie rasuflarea. Acea masina la care uneori visezi chiar daca nu ai obtinut inca permisul de conducere. Stim cu totii aceasta masina si probabil chiar acum te gandesti la ea. Si eu fac acelasi lucru.

Dar te-ai gandit vreodata ca poate nu este nevoie sa ajungi milionar peste noapte ca sa-ti permiti sa intri in posesia masinii la care ai visat ani intregi? Stiu, o sa-ti para ca vorbesc balarii, dar nu este deloc asa. Lucrurile s-au schimbat foarte mult in domeniul auto si nimic nu mai este imposibil.

Ce ai zice daca ai gasii masina visurilor tale chiar pe autorulatebucuresti.ro? Exact modelul care iti place, doar ca mult mai accesibil decat vedeai in cataloagele brand-urilor auto. Si asta pentru ca aici vorbim despre masini second hand, dar nu orice masini second hand. Luam in discutie doar masinile foarte bine intretinute si la un pret foarte bun, dar totusi unul normal. Sa nu te astepti la preturi de 1000-2000 de Euro. Daca asta vrei, atunci te rog sa iesi de pe acest articol. Probabil ca ai alte obiective.

Poate ca te gandesti la o masina doar ca la un obiect care te duce din punctul A in punctul B. Eu gandesc putin diferit. Este vorba si de placerea de a sofa, despre confort si bucuria pe care ti-o ofera o masina. Se pare ca cei de la Autorulate Bucuresti s-au gandit la toate si mai nou poti sa gasesti masina la care ai visat chiar la ei pe site si cu o super optiune. O poti obtine in rate fara dobanda. Super, nu? Stiu ca suna excelent.

Hai sa zicem ca masina ta costa 6.000 de Euro. Tu urmeaza sa platesti timp de 24 de luni o rata fixa in valoare de 250 de Euro, nimic mai mult. In plus, birocratie 0. Probabil nu-ti vine sa crezi ca esti atat de aproape de a-ti indeplinii visul. Stiu, in prima faza nici mie nu mi-a venit sa cred. Si am fost tentat sa stramb din nas cand am vazut ca era vorba despre masini second hand.

Dar aici nu vorbim despre orice masini second hand. Vorbim despre masini excelent intretinute si care vin la un pret normal pentru o piata plina de epave vandute pe nimic, dar care te vor face sa scoti o multime de bani din buzunar si sa pierzi foarte multe ore pretioase.

Poate o sa te surprind prin ceea ce urmeaza sa-ti spun, dar aceasta optiune este noua si unica pe piata auto din Romania. Si eu am avut sentimentul ca este genul de optiune care trebuia implementata mai rapid in Romania. Mult mai rapid avand in vedere ca suntem pe locurile fruntase in topul cumpararii de masini second hand. Si parca m-am saturat sa vad pe strazi masini aduse de prin Germania sau Bulgaria care nu fac decat sa polueze aerul intr-un mod exagerat si sa ne puna vietile in pericol. In plus este dezolant pentru Romania, o tara care se vrea evoluata sa vedem pe strazi o multime de asemenea masini.

Tocmai din acest motiv salut initiativa celor de la autorulate si o consider de bun augur. Este o veste nemaipomenita pe care mi-am dorit sa o impartasesc cu voi. Este un ajutor venit de unde te asteptai mai putin. Adio sacrificii majore facute pentru cumpararea unei masini. Poti foarte usor sa scapi de stres si sa alegi varianta celor de la autorulate. Pe site-ul lor gasesti o multime de informatii suplimentare care te vor face sa intelegi mult mai bine cum stau lucrurile.

Dar pe scurt am reusit sa-ti explic si eu cate ceva. Si lucrurile sunt cum nu se poate mai pozitive, te asigur de acest lucru. N-am fost de mult atat de entuziasmat de ideea altor oameni, dar parca o asemenea idee se lasa asteptata in Romania. Ma bucur ca mergem si noi spre normalitate. Nu se mai putea sa numim Bucurestiul capitala europeana cand pe strazi este plin de masini de mana a 4-a.

Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Echipa AICitizens de la Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza” din Focșani, Vrancea, a obținut titlul de campioană mondială la Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge, care...
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat recent un nou încărcător, EP-T5020 50W Super Fast Charging Adapter, care se alătură seriei de accesorii de încărcare rapidă ale companiei, însă nu este inclus în...
#masini second hand rate, #auto rulate masini second , #Auto second