Tesla anunta o noua versiune a sedanului Model 3, care va costa 45.000 de dolari

Vineri, 19 Octombrie 2018, ora 11:48
3451 citiri
Tesla anunta o noua versiune a sedanului Model 3, care va costa 45.000 de dolari
Foto: Tesla.com

Tesla a introdus joi o noua versiune a sedanului Model 3, care ar urma sa aiba o autonomie de pana la 260 de mile (418 kilometri) la o singura incarcare si un pret de pornire de 45.000 de dolari, transmit Bloomberg, MarketWatch si Reuters.

Perioada de livrare este de sase-zece saptamani, astfel incat clientii din SUA sunt eligibili pentru actuala subventie de 7.500 de dolari daca achizitioneaza masina pana la sfarsitul anului.

De la 1 ianuarie 2019, clientii Tesla nu vor mai beneficia de subventii, deoarece compania a depasit in iulie pragul de 200.000 de masini vandute.

Mult promisa versiune a sedanului Model 3 in valoare de 35.000 de dolari (mai putin de jumatate fata de precedentele modele) inca nu a fost lansata, dar versiunea aparuta joi se apropie de acest pret.

Succesul Model 3 este considerat un factor crucial pentru ca Tesla sa devina in sfarsit o companie profitabila. Insa intarzierile de productie au incetinit numarul de automobile livrate clientilor, ceea ce inseamna ca vanzarile Model 3 nu au avut practic niciun efect asupra rezultatelor contabile ale Tesla.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
#Tesla Model 3 , #Masini electrice