Amenajari interioare case vile in Bucuresti - Nobili Interior Design

Luni, 23 Octombrie 2017, ora 11:10
8978 citiri
Amenajari interioare case vile in Bucuresti - Nobili Interior Design

Doar un designer profesionist este capabil sa vada imaginea completa a viitorului interior, luand in considerare cele mai mici detalii si cele mai bune nuante pentru decor.

In cazul in care mai exista si posibilitatea de a achizitiona bunuri mobile pentru resedinta personala sau comerciala, acest lucru inseamna un pas important pentru punerea in aplicare a investitiilor si a designului de interior competent si rational.

Oferim servicii de amenajari interioare in Bucuresti cu posibilitatea livrarii materialelor adaugate in proiectul de design interior 3D.

Ce ii trebuie unui restaurant sau unui bar pentru a avea succes? Dar unei case sau unei vile pentru a arata frumoasa, calda si confortabila? Sau unui spatiu comercial care sa atraga clientii? In ceea ce priveste designul biroului, ce ii va trebui acestuia ca sa devina prestigios, functional si sa afiseze spiritul companiei si a afacerilor?

Toate aceste intrebari tin de calitatea si de complexitatea proiectului, precum si de gasirea solutiilor pentru ca proiectul sa prinda viata.

In acest sens, noi, prin firma noastra Nobili Design din Bucuresti, oferim servicii de amenajari interioare 3D pentru case, vile si spatii comerciale, intelegand ca va putem oferi toate aceste servicii la cheie. Amenajarea, se face prin livrarea materialelor cuprinse in proiectul 3D.

Cea mai buna solutie pentru reusita succesului, este colaborarea dintre compania noastra recunoscuta si de succes, prin specialistii nostri designeri - proiectanti si potentialii clienti.

Putem crea un proiect 3D pentru design de interior, pentru case, vile, spatii comerciale si de elita, birouri moderne, precum si pentru restaurante de lux, centre de fitness si saloane.

Servicii firma arhitectura Bucuresti, din care puteti opta pentru pachetul de amenajari interioare standard sau premium la cheie

Amenajarile interioare standard, reprezinta solutia unui proiect profitabil, care combina perfect calitatea europeana cu costuri optime.

La selectarea pachetului Standard se primeste un studiu cuprinzand un design bazat pe un proiect 3D din portofoliul nostru sau realizat dupa propriile viziuni ale clientului.

Pachetul cuprinde un proiect 3D cu planificarea si optimizarea spatiului, proiectarea mobilierului, ce poate fi ales de pe site-ul nostru Nobili Interior Design, imagini fotorealistice, schite 2D cu instalatii electrice si sanitare, unele dintre ele putand fi alese tot de pe site-ul nostru, schite 3D cu mobilier adaptat dimensiunilor incaperilor, schite pentru tavane create, recompartimentare si multe alte detalii.

Oferta de pret pentru materialele furnizate este expusa pe site-ul nostru Nobili Interior Design.

Pentru tine, vom dezvolta o colectie de schite, precum si pachetul de baza cu documentatia necesara pentru amenajarea la cheie a unui interior functional si estetic. Preturile pentru acest pachet, sunt cuprinse intre 12-25 euro/mp, in functie de suprafata.

Servicii de design de interior la cheie inseamna un proiect de design de interior cu o abordare speciala. Dupa ce ai luat decizia de a dezvolta un proiect al programului "la cheie" vei obtine un proiect 3D cu elemente de decor individuale, cu design de mobilier, precum si cu documentatia de design necesara proiectului, elaborarea specificatiilor materiale si pregatirea bugetului propus pentru proiect.

In plus, proiectele derulate prin programul "la cheie" sunt dezvoltate, luand in considerare toate subtilitatile vietii si stilului de viata a clientului, tinand cont de preferintele sale personale.

Pretul acestui pachet este cuprins intre 20-35 euro/mp. Pentru detalii complete te invitam pe site-ul nostru nostru http://www.nobili-interior-design.ro/.

Relatii la telefon: 0720.665.365

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#design interior, #amenajari interioare , #Designer interior