Silvio Berlusconi si vila cu secrete. Afla ce ascunde fostul premier italian

Marti, 11 Septembrie 2012, ora 13:03
4323 citiri
Silvio Berlusconi si vila cu secrete. Afla ce ascunde fostul premier italian

Fostul premier italian Silvio Berlusconi locuieste intr-o vila somptuoasa care are o cale de iesire secreta, inspirata din filmele cu James Bond.

Controversatul Berlusconi sustine ca a fost nevoit sa isi construiasca aceasta iesire ascunsa pentru a se apara, la momentul respectiv el fiind amenintat cu moartea de aproape 40 de ori. Povestea sa este confirmata si de fostul sef al serviciilor secrete din Italia, scrie Business Insider.

"Serviciile secrete mi-au cerut sa fac aceste lucrari, dupa ce am primit 38 de amenintari cu moartea," a spus Berlusconi, citat de ABC News.

Prima mentiune a acestei rute de urgenta a fost facuta de premier in 2004. Locuinta despre care Berlusconi vorbeste este celebra Villa Certosa din Sardinia, unde el gazduia petrecerile controversate.

Cu toate ca italianul nu mai conduce guvernul, el continua sa traiasca in aceasta vila, iar un fotograf din peninsula a reusit sa obtina o serie de imagini cu iesirea secreta.

Pasajul secret seamana cu unul din filmele cu James Bond, iesirea facandu-se pe sub apa. Fundul piscinei este acoperit cu un mozaic care-l prezinta pe zeul roman Neptun.

#casa Silvio Berlusconi, #vila Silvio Berlusconi, #locuinta Silvio Berlusconi, #iesire urgenta Silvio Berlusconi , #Proiecte vile