BERT, noutatea absoluta de la Google de care vei afla la cursuri SEO

Vineri, 01 Noiembrie 2019, ora 10:17
1270 citiri
BERT, noutatea absoluta de la Google de care vei afla la cursuri SEO

Desi exista numeroase cursuri SEO in Romania, majoritatea covarsitoare a acestora se desfasoara online, nu dureaza mai mult de cateva ore, iar informatiile prezentate in cadrul lor nu sunt actualizate. Acest lucru se intampla deoarece, de obicei, ele sunt sustinute de cvasi-profesionisti in ale marketing-ului online, de cele mai multe ori autodidacti sau care, in orice caz, nu au o experienta vasta in ceea ce priveste lucrul cu proiecte din diverse domenii.

Din fericire, exista si exceptii, iar cursurile SEO reunite sub "cupola" Jedi SEO School sunt cel mai notabil exemplu. Acestea dureaza doua luni, se ocupa inclusiv de conceptul "the new SEO 2019" si sunt tinute de Ovidiu Joita, CEO si founder iAgency, cu o experienta de peste 15 ani pe aceasta piata extrem de competitiva.

In cadrul acestor cursuri SEO, vei afla atat despre "clasica" optimizare on page si off page, cat si despre indicatorii de User Experience si valoarea brandului in SEO. Acesti ultimi doi metrici sunt luati din ce in ce mai mult in considerare de catre Google, atunci cand ierarhizeaza site-urile in paginile sale de rezultate.

De altfel, in ultima perioada, optimizarea SEO s-a transformat dintr-o activitate preponderent tehnica, in care era suficient sa folosesti de multe ori cuvinte cheie si sa creezi backlink-uri, intr-o activitate mult mai complexa, care de multe ori se confunda cu marketing-ul online. In ziua de astazi, accentul se pune pe utilizator, pe experienta de navigare a acestuia si pe usurinta cu care ajunge la rezultatele dorite.

In aceasta cheie se inscrie si BERT, considerata de presa occidentala "cea mai mare schimbare facuta de Google in ultimii cinci ani", despre care vei afla in cadrul cursurilor SEO desfasurate la sediul iAgency din Piata Unirii din Bucuresti. BERT este un algoritm care va afecta rezultatul uneia din 10 cautari pe Google, in prezent doar cele in engleza, insa in curand vor urma si celelalte limbi. Concret, BERT ajuta computerele sa "inteleaga" mai bine limbajul uman, legaturile dintre cuvinte si diversele nuante si sensuri pe care acestea le pot capata in anumite contexte.

Pana acum, in cadrul cursurilor SEO, aflai ca un cuvant de legatura nu are o importanta foarte mare in cadrul cautarilor. Totusi, odata cu BERT, acest lucru se va schimba radical. Spre exemplu, in trecut, atunci cand un utilizator cauta "viza calatorie brazilia in sua", Google returna si rezultate privind conditiile pe care turistii americani care doresc sa viziteze ...citeste mai departe despre "BERT, noutatea absoluta de la Google de care vei afla la cursuri SEO" pe Ziare.com

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#cursuri SEO iAgency, #cursuri BERT Google , #Stiri Companii