HBM-NOBAS BG120 TA-6 (6X6) - un autogreder perfect pentru constructia de drumuri

Joi, 14 Martie 2019, ora 18:03
2212 citiri
HBM-NOBAS BG120 TA-6 (6X6) - un autogreder perfect pentru constructia de drumuri

Desi constructia de drumuri in Romania lasa de dorit, in realitate se construieste destul de mult. Nu se fac autostrazi asa cum si-ar dori toata lumea, insa se construiesc si se refac drumurile nationale si judetene.

In ultimii ani, majoritatea firmelor de constructii carora li s-au atribuit prin licitatie aceste lucrari de exterior au inceput sa investeasca in utilaje de constructii capabile sa duca la bun sfarsit in termen util santierele incepute.

S-a investit foarte mult in autogredere, niste utilaje concepute special pentru asemenea lucrari, una dintre cele mai convenabile solutii fiind autogrederul HBM-NOBAS BG120 TA-6 (6X6), pe care-l vom prezenta mai detaliat in cele ce urmeaza.

HBM-NOBAS BG120 TA-6 (6X6) - specificatii tehnice de baza

Greutate operationala: 14.000 kg

Motor: Perkins, 4400 cmc, 102 kw/139 cai, cuplu 560Nm/1400 rpm

Transmisie: 6 viteze in fata 3 viteze in spate*, viteza maxima 40 km/h

* Transmisie hidrodinamica ZF cu convertizor de cuplu. Aceasta adapteaza puterea in timp real in functie de sarcina de lucru.

Axe: doua axe spate motoare si una frontala viratoare

Frane: sistem de franare hidraulic care actioneaza pe puntile spate + frana de parcare

Directie: asistata hidraulic, anvelopele sunt 455/70 R24

Lama laterala: 495 mm ridicare deasupra solului, 365 mm adancime sub nivelul solului, dimensiune: 3355x505, deplasare laterala 1000 mm, 360 de grade unghi de rotire pe orizontala si 90 de grade unghi de inclinare in plan vertical.

Sistem hidraulic: pompa hidraulica Load Sensing cu pistoane axiale, opereaza pana la 205 bari

HBM-NOBAS BG120 TA-6 (6X6) - avantaje principale

Primul si cel mai important avantaj pe care autogrederul HBM-NOBAS BG120 TA-6 (6X6) il are este chiar producatorul.

Compania este una nemteasca si, dupa cum stim, calitatea utilajelor de constructii care vin dintr-o tara precum Germania este foarte mare. Acest standard de calitate a permis de-a lungul timpului dezvoltarea unei infrastructuri rutiere cum nu mia exista nicaieri in lume in afara de Germania.

Un alt avantaj consta in faptul ca utilajul este 6x6, adica beneficiaza de tractiune perfecta. Astfel, este potrivit pentru terenurile din Romania, o tara cu forme de relief destul de neregulate chiar daca exista multa campie.

O firma de constructii care se ocupa cu amenajare si reabilitare de drumuri in Romania, sau chiar cu deszapezire, o sa gaseasca in autogrederul HBM-NOBAS BG120 TA-6 (6X6) mai mult decat un partener de incredere. Este un utilaj care face fata oricarei suprafete.

Nu in ultimul rand, este recomandata achizitia autogrederului HBM-NOBAS BG120 TA-6 (6X6) si din pricina faptului ca producatorul are reprezentanta in Romania. Poate fi achizitionat prin intermediul Gradinariu Import Export SRL, cu care puteti lua legatura prin portalul www.gradinariu.ro.

Daca te intereseaza un asemenea utilaj reusesti sa intri in posesia lui mult mai simplu, nu mai esti nevoit sa iei legatura cu intermediari internationali sau chiar cu producatorul.

Acestea sunt cele mai importante avantaje pe care le ai daca alegi sa cumperi un autogreder HBM-NOBAS BG120 TA-6 (6X6) . Calitate de constructie nemteasca, functii cu ajutorul carora face fata cu brio terenurilor dificile din Romania si nu in ultimul rand existenta unui reprezentant chiar in Romania.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#constructie drumuri, #utilaj constructie drumuri, #autogreder , #Companii constructii