Compania aeriana KLM le ofera gratuit concurentilor tehnologia proprie de protejare a mediului

Vineri, 05 Iulie 2019, ora 09:41
1855 citiri
Compania aeriana KLM le ofera gratuit concurentilor tehnologia proprie de protejare a mediului
Foto: CC0 Creative Commons

KLM Royal Dutch Airlines a marcat cele 100 de zile inaintea implinirii a 100 de ani din 7 octombrie a acestui an cu un eveniment festiv la Aeroportul Schiphol din Amsterdam, unde si-a anuntat intentia de a lucra pentru viitorul aviatiei.

Pe 29 iunie 2019, KLM a invitat toate partile interesate din industrie sa se alature pentru a face un viitor sustenabil pentru aviatie, sub sloganul "Fly Responsibly".

Pe 7 octombrie, KLM va deveni prima companie aeriana din lume care opereaza inca sub numele sau original care sarbatoreste 100 de ani. KLM a avut acest succes implicandu-se activ in adoptarea noilor tehnologii si insistand pe ideea zborurilor mai sustenabile.

Acest moment special, cu 100 de zile inaintea aniversarii a 100 de ani de la KLM, a fost planificat sa coincida cu sosirea primului Boeing 787-10 Dreamliner. Desi are deja in flota 13 aeronave Boeing B787-9 Dreamliner, KLM adauga la flota sa B787-10 Dreamliner, ajungand la un numar total de 28 de aeronave. Programul de reinnoire a flotei este un element important pentru atingerea obiectivelor ambitioase de sustenabilitate.

Presedintele si CEO al KLM Pieter Elbers a declarat: "In ultimii o suta de ani, spiritul antreprenorial al KLM si cautarea inovarii au jucat un rol de pionierat in industria aviatica. Centenarul este o oportunitate de a ne reafirma angajamentul nostru: de a deveni transportatorul european orientat catre clienti, inovator si eficient, cu o hotarare profunda de a aborda provocarile care stau in fata. Incepand de astazi, vom aborda si vom impartasi cele mai bune practici si instrumente, tot ce am invatat despre sustenabilitate, cu toti competitorii nostri.

Concurenta este importanta, dar nu si atunci cand vine vorba de dezvoltarea sustenabila a aviatiei. Incepand de astazi, vom oferi tuturor companiilor aeriene programul nostru de compensare a carbonului CO₂ZERO gratuit si fara brandul KLM. Si, in schimb, ii invitam pe altii sa ne alature si sa impartaseasca cele mai bune practici pentru a beneficia de un viitor sustenabil".

La eveniment, ministrul olandez de Infrastructura si Managementul Apelor, Cora van Nieuwenhuizen a comentat: "Succesul KLM este succesul Olandei. Cu o retea vasta si un numar mare de destinatii, KLM Royal Dutch Airlines are o importanta deosebita pentru accesibilitate, climatul nostru de afaceri, oportunitatile de angajare si pozitia aeroportului Schiphol."

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Prețuri imense la Mamaia Nord și la Poiana Brașov. Cât a ajuns să coste o noapte de cazare pentru minivacanța de 1 Mai și Paște
Prețuri imense la Mamaia Nord și la Poiana Brașov. Cât a ajuns să coste o noapte de cazare pentru minivacanța de 1 Mai și Paște
România continuă să fie pe primul loc în UE când vine vorba despre inflație. Un bun exemplu în acest sens reprezintă tarifele din stațiuni, stabilite de hotelieri. Față de anul trecut,...
Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Dolj: Şofer înregistrat de radar în timp ce conducea cu viteza de 218 kilometri pe oră pe DN 55 Un şofer din Craiova a rămas fără permisul de conducere pentru 120 de zile după ce a fost...
#KLM 100 ani, #KLM zboruri sustenabile , #Companii aeriene