Magazinul cu aproape 2000 de biciclete

Miercuri, 17 Iulie 2019, ora 12:15
3538 citiri
Magazinul cu aproape 2000 de biciclete

Magazinele de cartier dezamagesc de cele mai multe ori din cauza numarului redus de produse si a omogenitatii acestora. Intr-unul dintre aceste magazine nu se gasesc produse de 1000 de euro, ci preturile se opresc undeva sub 500 de euro.

Acolo produsele cu pretentii nu apar in stoc, fiindca oamenii nu dispun de atatia bani sa poata cumpara exponate de lux. Exista tentatia ca magazinele din provincie sa fie privite la fel, crezandu-se ca numai in capitala tarii si in zona centrala a acesteia se gasesc magazinele cele mai aprovizionate.

In realitate, lucrurile nu stau deloc asa! Exista un magazin biciclete Brasov care se afla in topul celor mai aprovizionate din tara. Probike.ro are in acest moment pe stoc aproape 2000 de biciclete, printre care piese de mare finete, capabile de performante.

In mod obisnuit este greu de estimat cifra de afaceri a unui astfel de magazine urias, care pare mai degraba depozit de biciclete menit sa aprovizioneze toate magazinele de profil din tara.

Biciclete mountain bike sunt foarte cautate in ultima perioada, cand se constata orientarea romanilor catre sport.

Multi conationali sunt foarte atenti cu ce mananca si isi stabilesc singuri programe de miscare. Plimbatul cu bicicleta este preferat deoarece:

  • permite interactiunea directa a omului cu natura. In masina sau tren, geamul izoleaza si viteza nu permite intimitatea cu vantul, cu aerul curat, care intra in plamani, cu ciripitul pasarelelor. O plimbare cu biciclete mtb, intr-o zi frumoasa, cu pomi infloriti, natura toata inverzita sau cu padurea muticolora ramane in sipetul cu amintiri de aur al sufletului.

  • reprezinta o modalitate simpla de mentinere a sanatatii fizice si psihice. Statul la serviciu peste program, agitatia orasului, stresul, obosesc - in timp ce plimbarile in natura au rolul de a linisti. Frumusetile naturii au puterea de a inlocui predispozitiile catre pesimism cu doze maxime de optimism.

  • astfel de excursii au costuri 0 si pot fi foarte reusite in grup. Fiecare isi poate lua in rucsac alimente sau gustari si lichide si se poate organiza un picnic sau un foc de tabara, undeva pe munte.

Inlocuirea autoturismului sau a mijloacelor de transport in comun cu bicicleta la oras vine la fel cu un set de avantaje, cum ar fi:

1. Evitarea blocajelor de la orele de varf. Cu bicicleta se poate merge cu atentie si prin parcuri si pe potecile care scurteaza drumurile.

2. Reducerea poluarii. O masina emite atat de multe gaze si zgomot, in timp ce bicicleta este foarte cuminte, silentioasa si economica.

3. Deplasarea cu acest mijloc de locomotie evita imbolnavirile grave cauzate de supraaglomeratia din metrou sau autobuz la orele de varf.

Probike.ro poate fi insa accesat si de acasa, din confortul locuintei fiecarui cumparator aflat in cautarea unei biciclete pentru barbati, de dama sau de copii, electrice sau obisnuite, speciale, pentru trasee montane sau pentru oras si pentru tot felul de trasee.

Acesta forma este recomandata, fiindca de la domiciliu vizitatorul are timp sa treaca in revista nestingherit produsele care il intereseaza, preturile lor si facilitatile oferite de magazin.

Probike.ro ocupa loc fruntas in topul magazinelor care ofera cele mai multe facilitate clientilor sai. Lista acestora cuprinde:

  • o reducere de 5 % oricarui cumparator la prima sa comanda
  • reduceri de pana la 25 % la majoritatea bicicletelor
  • livrare gratuita a produselor la domiciliu, la comenzi de cel putin 300 de lei.
  • in cazul unei defectiuni la bicicleta, in perioada de garantie reparatii la mega service.

Securizarea datelor personale este indatorirea de care magazinul amintit mai sus se achita cu responsabilitate maxima.

Romanii au motive sa se bucure ca la Brasov pot admira bicicleta de 9 000 de euro, un adevarat tanc pe doua roti, care se poate deplasa cu 11 viteze avand o autonomie mare datorita bateriei performante.

Si in ceea ce priveste preturile si culorile bicicletelor diversitatea produselor de aici uimeste.

Toti doritorii isi gasesc bicicleta de care au nevoie in magazin si o pot comanda in mai putin de 5 minute.

Comanda este procesata rapid si este livrata la domiciliu, ca persoana care a cumparat-o sa se bucure de ea.

O bicicleta schimba viata si modul de gandire al posesorului ei.

Ea reprezinta indemnul direct la o viata echilibrata, in aer liber si la grija fata de mediu.

Mii de clienti din intreaga tara sunt extrem de multumiti de serviciile de livrare ale magazinului amintit, dar si de produsele si preturile de aici.

Bicicletele mtb sunt usor de condus si de intretinut si asigura o cucerire mai usoara a inaltimilor. Cu putina atentie si echipamentu adecvat se poate ajunge la inaltimi sufiecient de mari cu ele, incat privelistea sa fie de vis.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#magazin biciclete Brasov, #magazin biciclete mountain bike , #Stiri Companii