Romanian Food & Agribusiness Conference a ajuns la a 7-a editie!

Marti, 12 Noiembrie 2019, ora 09:40
946 citiri
Romanian Food & Agribusiness Conference a ajuns la a 7-a editie!

Pe 15 noiembrie 2019, BusinessMark va invita la cea de-a VII-a editie a "Romanian Food & Agribusiness Conference", eveniment ce va avea loc la JW Marriott Hotel Bucuresti.

Agricultura are o pondere importanta din PIB-ul Romaniei, chiar daca, pe fondul transformarii economiei romanesti, ponderea in economie s-a diminuat in ultimele decenii. Cu toate acestea, agricultura din tara noastra este afectata de: fragmentarea exploatatiilor agricole, rentabilitatea inca redusa, nivelul scazut al capitalizarii, lipsa sistemelor de irigatii.

Mai mult, capitalul uman si lipsa pregatirii profesionale a fortei de munca din agricultura reprezinta si ele o provocare. In acest context, la "Romanian Food & Agribusiness Conference" ne propunem sa discutam despre oportunitati, perspective si solutii pentru cresterea businessurilor din acest sector, alaturi de cei mai importanti jucatori din domeniu.

Se vor aborda subiecte de real interes pentru profesionistii din domeniu:

- FINANTARE. Subventii in agricultura. Sursele, formele si conditiile de finantare pentru domeniul agricol. Solutiile bancilor si ale societatilor de leasing pentru dezvoltarea business-urilor din sectorul agricol;

- AGRICULTURA IN FATA SCHIMBARILOR CLIMATICE. Protejarea investitiilor si riscurile la care sunt supuse afacerile agricole. Solutii pentru asigurarea culturilor agricole si a animalelor;

- ZOOTEHNIA ROMANEASCA. Situatia actuala si perspectivele de viitor, provocarile cu care se confrunta crescatorii, solutii de crestere si a productivitatii si implicit a exporturilor.

- FISCALITATE & LEGISLATATIE. Aspecte fiscale si legislative in agribusiness & food. Noutati pentru anul fiscal 2020.

- RETAIL. Incurajarea producatorilor romani locali si facilitarea accesului acestora la marile lanturi de retail

- LOGISTICA & SUPPLY CHAIN. Solutii si servicii logistice eficiente: depozitare, picking, transport, livrare.

Consultati aici agenda evenimentului "Romanian Food & Agribusiness Conference."

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#romanian agribusiness food conference, #eveniment agricultura 2019 , #Stiri Companii