Tarom scoate la vanzare bilete cu 99 de euro, dus-intors

Miercuri, 03 Octombrie 2018, ora 14:21
5980 citiri
Tarom scoate la vanzare bilete cu 99 de euro, dus-intors
Foto: CC0 Creative Commons

Compania TAROM lanseaza ofertele toamnei, la preturi ce pornesc de la 99 de euro dus - intors pentru o serie de destinatii, cu plecare din Bucuresti, Timisoara sau Sibiu.

Conform unui comunicat al companiei, pentru a beneficia de oferta, cei interesati trebuie sa cumpere bilete prin aplicatia TAROM sau pe www.tarom.ro in perioada 3-10 octombrie. Cu biletele achizitionate la preturile promotionale se poate calatori in in intervalul 1 noiembrie - 15 decembrie 2018 si dupa 15 ianuarie 2019.

Pretul unic de 99 de euro, dus-intors, cu toate taxele incluse, vizeaza cursele intre Bucuresti si Atena, Istanbul, Roma, Salonic, Tbilisi, Odesa, intre Timisoara si Stuttgart si intre Sibiu si Stuttgart.

De asemenea, la pretul de 119 euro, dus-intors, cu toate taxele incluse, pot fi achizitionate bilete intre Bucuresti si Budapesta, Chisinau, Larnaca, Frankfurt, Hamburg, Munchen, Viena, intre Sibiu si Munchen, intre Iasi si Tel Aviv, iar la pretul de 139 euro intre Bucuresti si Belgrad, Stockholm, Barcelona, Londra, Praga, Tel Aviv, Amsterdam, intre Iasi si Luton.

Pentru cursele intre Bucuresti si Amman, Nisa, Paris, Madrid, Beirut, Bruxelles, pretul unic este de 159 euro, dus-intors, cu toate taxele incluse.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Lumea este astăzi un loc mai periculos decât în orice etapă de după Războiul Rece, totuși piețele sunt o imagine a unei nepreocupări nesuficiente, care se limitează la automulțumire, cu...
#bilete TAROM, #bilete 99 euro , #Companii aeriene