Te ducem in Germania rapid in confort si siguranta maxima!

Miercuri, 21 Februarie 2018, ora 16:48
2661 citiri
Te ducem in Germania rapid in confort si siguranta maxima!

Transport de persoane Romania - Germania

Datorita modalitatii simple de efectuare a rezervarii si a ofertei zilnice in crestere, noi oferim turistilor posibilitatea de a descoperi Germania cu costuri reduse.

Cursele de transport persoane din Romania catre Germania puse la dispozitia turistilor si a persoanelor aflate in interes de serviciu se realizeaza prin trasee sigure intre cele mai importante orase reusind sa conectam intrega populatie indiferent de mediu, urban sau rural.

Pentru a ajunge rapid si in siguranta din Romania in Germania si retur va punem la dispozitie cele mai moderne mijloace de transport conduse de soferi profesionisti.

Parcul auto pe care il detinem, dotat cu autocare si microbuze moderne, faciliteaza transportul de persoane in conditii de siguranta, pasagerii bucurandu-se de confort si relaxare pe intreaga calatorie parcursa.

Alaturi de ZGR beneficiati atat de cele mai avantajoase preturi, cat si de o masa gratuita in Romania.

Transport colete Romania - Germania

Pentru ca fiecare livrare a coletelor este la fel de importanta si pentru ca fiecare solicita conditii speciale, ZGR reuneste o echipa de tineri profesionisti, energici si atenti care face ca fiecare transport de pachete si alte bunuri, sa ajunga in siguranta la adresa dorita in timp util.

Flota noastra de masini, asigura servicii de curierat si logistica la cea mai inalta calitate. Efectuam saptamanal curse catre cele mai importante orase de pe ruta Romania - Germania si inapoi.

Transport auto pe platforma din Germania

In Romania exista multe persoane care doresc sa-si achizitioneze masini din Germania, datorita starii foarte bune a masinilor din aceasta tara, dar si a costurilor mai mici pe care le presupun.

Motivul principal de ingrijorare il reprezinta gasirea unei firme care sa se ocupe cu transportul autovehiculelor in Romania.

Transportul unei masini cumparate din Germania se poate face doar cu profesionalism, de catre firme specializate in domeniu, deoarece fiecare detaliu este foarte important.

Incarcarea si descarcarea autoturismelor se face de catre personalul calificat al firmei noastre.

Pentru ca tu si autoturismul tau meritati cele mai calitative servicii de transport auto pe platforma trebuie sa apelati cu incredere la ZGR.ro si cu siguranta nevoile si dorintele dvs. vor fi indeplinite.

Informatii si Rezervari:

Telefon Romania: 0729 88 44 45

Telefon Germania: 0049 152 154 75 266

Email: office@zgr.ro

www.zgr.ro

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#transport Germania, #transport international , #Companii transport