Ce elemente vor scoate orice nunta din anonimat?

Marti, 09 Mai 2017, ora 12:57
4272 citiri
Ce elemente vor scoate orice nunta din anonimat?

V-ati intrebat vreodata atunci cand ati fost invitati la o nunta ce elemente conteaza cel mai mult pentru ca evenimentul sa fie un total succes? Desi atunci cand esti invitat nu acorzi o mare atentie unor anumite aspecte, atunci cand vine vorba sa iti organizezi propria ta nunta vei observa ca este imposibil ca o astfel de ocazie, pe cat se poate de fastuoasa, sa fie lipsita de aceste elemente.

Asadar, pentru a-ti scoate nunta din anonimat si pentru ca aceasta zi speciala din viata dumneavoastra sa dainuie etern si in amintirile celor dragi sau ale celorlalti invitati, planificarea sa trebuie sa inceapa din timp, astfel incat sa nu se omita sub nici o forma vreunul dintre urmatoarele aspecte:

1. Aranjamentele florale: cine nu cunoaste pe deplin importanta florilor, mai ales daca este vorba despre prezenta lor in cadrul unui eveniment deosebit asa cum este nunta? Ei bine, florile se deosebesc prin delicatete, prin mireasma absolut incantatoare, astfel incat nu trebuie sa lipseasca de la primul dumneavoastra eveniment important.

Aranjamentele florale din cadrul unei nunti reusesc sa capteze in totalitate atentia invitatilor, deoarece sunt puternice prin combinatia de culori pe care o aduc in sala de petrecere.

De asemenea, florile aduc oricarui eveniment un plus de gratie si de eleganta, asa cum nici un alt decor nu reuseste. Exista numeroase reviste de specialitate dedicate mireselor, ce reliefeaza moduri de folosire spectaculoase a aranjamentelor florale.

2. Candy-bar-ul: atractia unei nunti! Cu siguranta invitatii dumneavoastra nu isi vor petrece toata noaptea pe ringul de dans, insa nici la masa pe care ati pregatit-o. Marea majoritate doresc sa se bucure de acest eveniment, fiind cat mai activi, mai ales daca este vorba despre o nunta organizata pe perioada anotimpului calduros.

Asadar, pentru ca persoanele care va vor fi alaturi in aceasta zi speciala trebuie sa fie coplesiti cu diverse elemente absolut magice, una dintre piesele de rezistenta ale nuntii este candy-bar-ul.

Cuprinzand o multitudine de prajituri si de arome absolut delicioase, un candy bar va reusi sa atraga si prin culorile sale vii, fiind unul dintre elementele cheie ale unei nunti de succes.

Daca va doriti sa includeti o asemenea surpriza pentru invitatii dumneavoastra, va recomandam cu incredere cofetaria Art Dessert.

3. Tortul nuntii: cine nu asteapta cu nerabdare in cadrul unei nunti momentul in care mirele si mireasa taie in mod gratios tortul? Ei bine, cu siguranta orice nunta trebuie sa aiba un tort pe masura stilului abordat, astfel incat sa surprinda intr-o maniera pe cat se poate de placuta absolut fiecare persoana ce este alaturi cuplului ce porneste in aceasta calatorie deosebita, si anume a casatoriei.

Daca nu sunteti hotarati cu privire la aromele sau design-ul tortului dumneavoastra, puteti accesa pagina cofetariei de top www.artdessert.ro, pentru a va usura cu mult decizia.

Fondatoarea cofetariei Art Dessert, Irina Apostol este una dintre putinele femei vedeta din acest domeniu, surprinzandu-si de fiecare data clientii cu secretele sale dobandite in cei peste 15 ani de experienta.

In cazul in care va doriti ca tortul dumneavoastra de nunta sa fie pe cat se poate de unic si sa reliefeze o intreaga arta a maiestriei presupuse de cofetarie, in mod definitoriu artdessert.ro este locul ideal.

4. Muzica si atmosfera generala: o nunta presupune un eveniment fastuos in mod cert, iar din acest motiv absolut fiecare persoana care va va fi alaturi trebuie sa se distreze si sa se simta bine.

Astfel, un element important tine de atmosfera generala pe care o asigurati cu ajutorul elementelor muzicale. Asadar, indicat ar fi sa incepeti din timp selectarea celor mai buni artisti, care sa reuseasca pe deplin sa creeze un ambient de petrecere deosebit.

Totusi, cel mai recomandat aspect in acest sens este sa semnati un contract de prestare servicii care sa va garanteze seriozitatea formatiei sau a artistului ales in ziua nuntii, pentru a evita orice neplacere din aceasta cauza.

Nu sunt deloc putine acele situatii in care artistii nu s-au mai prezentat, iar evenimentul a fost un intreg dezastru. Cu siguranta nu va doriti aceasta, nu?

5. Marturiile de nunta: desi invitatiile de nunta se considera relevante, cu adevarat importante sunt marturiile pe care le veti oferi tuturor invitatilor in semn de multumire ca au fost prezenti in ziua dumneavoastra magica.

Asadar, marea majoritate a persoanelor aleg sa pastreze marturiile primite pentru a-si aminti intotdeauna de distractia la care au asistat.

Daca doriti sa lasati o imagine de ansamblu cu adevarat speciala tuturor invitatilor, atunci indicat ar fi sa optati pentru marturii de nunta cat mai utile, dar si creative.

Nu uitati sa luati in calcul un plus de 5 sau chiar 10 marturii, deoarece exista mare probabilitatea sa fie prezente mai multe persoane decat au confirmat.

Asadar, planificarea unei nunti de succes presupune nu doar atentie la detalii, ci si timp investit in acest sens. Pentru ca petrecerea dumneavoastra sa fie absolut fermecatoare si de bun gust, cu un plus de eleganta si de fast, nu trebuie sa omiteti nici unul dintre elementele de mai sus.

#cofetarie tort nunta , #Cofetarii