Restaurante de top din Londra pe care nu ar trebui sa le ratezi

Sambata, 13 Mai 2017, ora 00:00
6112 citiri
Restaurante de top din Londra pe care nu ar trebui sa le ratezi
Foto: Facebook/Aster Restaurant&Cafe

Cu sau fara Brexit, romanul tot spre Londra trage, asa ca nu ar fi rau sa ai din timp cateva repere pretioase pentru servirea unei cine delicioase in orasul de pe malurile Tamisei.

Trei restaurante cu specific divers dau savoare unui popas in Londra, iar inventivitatea chef-ilor te poate face sa iti doresti sa le calci pragul de mai multe ori, pentru a te bucura si de alte surprize culinare, dupa cum relateaza Bloomberg.

Aster

Pe Victoria Street nr. 150, la doi pasi de Teatrul Apollo si nu foarte departe de Gradinile Palatului Buckingham, restaurantul Aster deschis de chef Helena Puolakka, o finlandeza care a reusit sa combine in mod fericit gastronomia franceza cu cea nordica, te asteapta cu o multime de surprize in meniu.

Foto: Facebook/Aster Restaurant&Cafe

Te poti rasfata cu portii de creveti de Groenlanda gatiti la gratar in stil scandinav, salata de vinete cu marar sau chiar cu un sandvis din cane afumata de ren.

Nu te teme, restaurantul are si un bar bine alimentat, asa ca rasfatul tau de o seara poate fi stropit si cu o bautura fina.

Blacklock City

Un adevarat seif cu bunatati gatite pe indelete, restaurantul Blacklock City iti asaza in fata o savuroasa masa constand in diverse portii si feluri de gratar cu aspect suculent si miros divin.

Foto: Hot Dinners

Merita oricand sa calci pragul restaurantului de pe Philpot Lane 13, din apropierea tatiei de metrou Monument pentru oferta "all in" in care primesti antreuri si un platou cu coaste trase pe gratar, lipie si garnituri diverse pentru doar 20 de lire.

Lorne

Poti lasa deoparte aerul cosmopolit daca intri la Lorne, un local bine aranjat de pe Wilton Road 76, nu foarte departe de prima locatie mentionata. Restaurantul condus de chef Peter Hall este dedicat bucatariei britanice moderne, iar lista de vinuri intretinuta de sommelierul Katie Exton face pereche buna cu meniul.

Foto: Facebook/Lorne Restaurant

Restaurantul serveste si meniul zilei, in cazul in care te nimeresti in jurul pranzului in zona, pretul pentru o persoana fiind 15 lire si 22 in cazul in care vii insotit.

#restaurante Londra, #ghid Londra, #ghid culinar, #city break , #Restaurante