Si milionarii au cosmaruri: Traim vremuri nesigure!

Joi, 18 Mai 2017, ora 06:36
6566 citiri
Si milionarii au cosmaruri: Traim vremuri nesigure!
Foto: Investmaniacs

Perioada post-criza a ridicat un val masiv de incertitudine in toata lumea, dar ingrijorarea nu planeaza strict asupra oamenilor simpli, ci este intalnita intr-un procent ridicat in randul celor cu averi consistente.

Un studiu realizat de banca elvetiana UBS in randul milioanarilor de pe 7 piete dezvoltate din toata lumea arata ca 90% dintre acestia sunt alarmati de lipsa de predictibilitate in ceea ce priveste evolutia economiilor unde si-au depus banii, mentioneaza CNBC.

Posesori de averi cu o valoare de peste un million de dolari din Marea Britanie, Italia, Elvetia, Hong Kong, Japonia, Singapore si Mexic se declara ingrijorati de acest lucru, cei mai speriati fiind milionarii mexicani (90%), care dau vina pe gradul ridicat de coruptie din tara.

Ii urmeaza indeaproape cei din Singapore, 84% dintre acestia vazand in impunerea unor bariere comerciale cel mai mare pericol pentru averile lor.

Pentru milionarii singaporezi, cele mai bune investitii ale momentului sunt cele imobiliare, alaturi de pastrarea rezervelor de lichiditati in vederea exploatarii unei bune ocazii de a investi.

Nu acelasi lucru se poate spune despre posesorii de averi similare din Hong Kong si Japonia, care tot nu reusesc sa identifice un punct focal catre care sa isi dirijeze profiturile.

#investitii milionari, #evolutie economie globala, #averi, #top milionari , #Depozite valuta