Unde inveti limba engleza cu profesori calificati si experimentati?

Luni, 03 Decembrie 2018, ora 10:30
1464 citiri
Unde inveti limba engleza cu profesori calificati si experimentati?

Daca iti doresti sa iti pui bazele limbii engleze intr-un loc unde placerea invatarii si calitatea predarii sunt la cel mai inalt nivel, vino la Centrul de meditatii Capri.

Invata engleza pentru incepatori alaturi de profesori prietenosi, dar in acelasi timp exigenti, care iti pun la dispozitie cursuri de inalta clasa pentru a-ti atinge scopul propus!

Capri este un centru de meditatii din Bucuresti, aflat intr-o locatie ultracentrala (Piata Unirii).

La Centrul de Meditatii Capri vei intalni un grup de profesori tineri, pasionati de ceea ce fac, cu o experienta bogata in predarea de cursuri de engleza copiilor, dar si adultilor, pregatiti sa iti dezvaluie informatiile pretioase pe care le detin.

Capri colaboreaza cu profesori pe care ii selectioneaza riguros, deoarece Capri livreaza cele mai bune servicii in materie de educatie.

Ne mandrim cu dascali experimentati in predarea de cursuri de engleza pentru incepatori atat copiilor, cat si adultilor.

Standardele noastre sunt cele mai ridicate in randul furnizorilor de cursuri din Romania prin intermediul metodele de predare pe care le folosim, dar si prin grija pe care o avem pentru cursanti si pentru serviciile oferite.

Daca iti doresti sa urmezi cursuri de engleza pentru incepatori sau vrei sa te pregatesti pentru un concurs, un examen, sa iti imbunatatesti nivelul de comunicare,

Centrul de meditatii Capri este alaturi de tine prin sprijin si indrumare permanenta pentru a ajunge la scopul pe care ti l-ai propus.

Centrul de meditatii Capri iti pune la dispozitie cursuri si meditatii individuale, personalizate in functie de capacitatile si nevoile fiecaruia, desfasurate intr-un mediu prietenos si relaxant, la cele mai mici preturi de pe piata!

Cursurile nostre de engleza se adreseaza celor care doresc sa se pregateasca pentru diferite examene (testari nationale, bacalaureat sau admitere la facultate) sau se pregatesc pentru concursuri si olimpiade.

De asemenea, se adreseaza si celor care doresc sa obtina un atestat de limba engleza sau celor care doresc sa invete engleza pentru incepatori.

In acelasi timp, suntem pregatiti sa oferim cursuri de engleza si celor ce isi doresc pur si simplu sa-si aprofundeze cunostintele sau modul de comunicare.

#cursuri engleza , #Cursuri engleza