Cogenerarea, un pas catre viitor: Dreyer & Bosse GmbH si Jetrun EnergoEco prezinta solutiile de cogenerare pe biogaz la Renexpo

Miercuri, 20 Noiembrie 2013, ora 10:34
2094 citiri
Cogenerarea, un pas catre viitor: Dreyer & Bosse GmbH si Jetrun EnergoEco prezinta solutiile de cogenerare pe biogaz la Renexpo

Producatorul german de solutii de cogenerare Dreyer & Bosse GmbH vine la Bucuresti pentru cel mai mare targ de energie regenerabila din Romania, RENEXPO SOUTH-EAST EUROPE. Evenimentul va avea loc la EXPOROM Bucuresti, in perioada 20-22 noiembrie 2013 si va reuni in cadrul celei de-a 6-a editii experti de renume in sectorul energiei.

Pe parcursul celor 3 zile vor participa peste 120 de expozanti din 12 tari de pe 2 continente, care vor expune pe o suprafata de peste 6000m2 tehnologia de varf din domeniul energiei regenerabile si eficientei energetice in constructii si renovari.

Participantii vor putea vizita standul Dreyer & Bosse GmbH, unul din principalii producatori de sisteme si componente de cogenerare cu biogaz din lume. In calitate de co-expozant, Jetrun EnergoEco, importator oficial al echipamentelor Wolf GmbH in Romania (grup din care face parte si Dreyer & Bosse GmbH) va prezenta gama completa de sisteme de cogenerare pe baza de biogaz, cu puteri de la 35 la 2000 kW electric.

In plus, Dreyer&Bosse va prezenta avantajele solutiilor integrate de tratare a biogazului, inclusiv solutia AminSelect, filtrul de biogaz ce permite purificare biogazului pana la nivelul la care poate fi introdus in reteaua de gaze naturale.

"Tehnologia cogenerarii a cunoscut o evolutie rapida atat la nivel international cat si in Romania, cu domenii de aplicare diverse, de la cogenerarea pe gaz natural in aplicatii industriale si comerciale la cogenerarea pe biogaz din fermentarea anaeroba a namolurilor de epurare si a deseurilor menajere. Renexpo este un prilej de a demonstra acest progres, oferind o trecere in revista a ultimelor noutati in domeniu" a declarat Adrian Moisa, director Jetrun .

Pe parcursul evenimentului se vor desfasura concomitent conferinte, workshopuri si forumuri pe temele: energie eoliana, energie solara, biomasa, hidroenergie, eficienta energetica si cogenerare.

Conferintele internationale si evenimentele conexe din acest an sunt organizate cu sprijinul unor institutii de prestigiu, precum Camera de Comert si Industrie Romania-Germania/AHK Romania, CNR-CME, Institutul de Studii si proiectari Energetice (ISPE), Societatea de Instalatii Electrice si Automatizari (SIEAR).

Sursa: Comunicatedepresa.ro

#cogenerare biogaz, #dreyer bosse gmbh, #Jetrun EnergoEco, #echipamente biogaz , #Energie regenerabila