Bursa a deschis "pe verde" prima sedinta de tranzactionare a anului; rulaj de peste un milion de lei

Joi, 03 Ianuarie 2019, ora 11:05
960 citiri
Bursa a deschis "pe verde" prima sedinta de tranzactionare a anului; rulaj de peste un milion de lei
Foto: Facebook / BVB

Bursa de la Bucuresti a deschis in crestere sedinta de joi, iar la 30 de minute de la deschidere indicele BET, care arata evolutia celor mai lichide 15 companii, crestea cu 1,17%, pana la 7.470,03 puncte.

Valoarea totala a schimburilor realizate dupa primele 30 de minute de la deschiderea sedintei se situa la 1,136 milioane de lei (243.526 de euro).

Totodata, indicele BET-Plus, care arata evolutia celor mai lichide 37 de actiuni de la BVB, inregistra o apreciere cu 1,09%, in timp ce indicele BET-FI al SIF-urilor era in crestere cu 0,28%. BET-NG, indicele celor 10 companii din sectorul energetic si al utilitatilor, consemna o apreciere de 1,36%.

Indicele blue-chip extins BET-XT, al celor mai lichide 25 de titluri, a crescut cu 1,02%, iar reperul de randament al fondurilor de investitii, BET-BK, se aprecia cu 0,71%.

Actiunile Bancii Transilvania erau, joi dimineata, cele mai tranzactionate pe Bursa de la Bucuresti, schimburile pe aceste titluri fiind de 195.782 de lei, urmate de actiunile Transelectrica (25.926 lei) si Erste Group Bank AG (16.865 lei).

Citeste mai multe despre:

Bursa de la Bucuresti termina 2018 cu o scadere de 4,8%Efectele Ordonantei Teodorovici: Capitalizarea companiilor listate pe Bursa de Valori Bucuresti este in scadere cu 13%, fata de 2017 ...citeste mai departe despre "Bursa a deschis "pe verde" prima sedinta de tranzactionare a anului; rulaj de peste un milion de lei" pe Ziare.com

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#Bursa Valori Bucuresti deschis verde, #actiuni Banca Transilvania Bursa Bucuresti , #Stiri Finantare