Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Finantare > Stiri Finantare
A   A   A

Cand va fi lansat ghidul de finantare a programului Rabla pentru electrocasnice

Cand va fi lansat ghidul de finantare a programului Rabla pentru electrocasnice
Foto: Arhiva Ziare.com
Ghidul de finantare a Programului "Rabla pentru electrocasnice" va fi lansat pana la 1 octombrie, in buget fiind prinsa o suma totala de 30 de milioane de lei, anunta ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu.
"Pentru ca avem foarte mare grija si trebuie sa ne debarasam de lucrurile care nu mai sunt functionale in propriile noastre case, care au o vechime foarte mare, sunt energoface, care oricum polueaza, vom lansa, pana la 1 octombrie, ghidul de finantare - Programul Rabla pe electrocasnice.

Avem deja 30 de milioane prinsi in bugetul Administratiei Fondului de Mediu pentru lansarea acestui program", a spus Gratiela Gavrilescu, in cadrul unei conferinte de presa organizata miercuri la Alba Iulia.

De asemenea, ea a precizat ca in urmatoarea perioada se va stabili valoarea pentru fiecare dintre electrocasnicele vechi.

"Urmeaza sa stabilim eco-bonusul, valoarea pe care o sa o dam pe fiecare tip de electrocasnice in perioada urmatoare si lucrul acesta il vom face impreuna cu producatorii", a spus Gavrilescu.

Programul presupune acordarea unui voucher pentru un obiect electrocasnic dus la casat.

Citeste si Firea da eco-vouchere de 9.000 de lei pentru masini sau... iPad-uri, laptopuri si frigidere ...citeste mai departe despre "Cand va fi lansat ghidul de finantare a programului Rabla pentru electrocasnice" pe Ziare.com
Facebook ShareTweetGoogle Share
 Miercuri, 08 August 2018, ora 16:15

 Articol citit de 314 ori

Cele mai citite
Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor