Clusterul de la Magurele poate castiga un important premiu european. Sustine-l cu un like!

Vineri, 22 Septembrie 2017, ora 17:18
1040 citiri
Clusterul de la Magurele poate castiga un important premiu european. Sustine-l cu un like!
Foto: Arhiva Ziare.com

O initiativa romaneasca de stimulare a intreprinderilor mici si mijlocii are sanse sa obtina un premiu european, daca va avea sprijinul publicului in online.

Clusterul de la Magurele, creat in jurul Laserului de Mare Intensitate - ELI-NP - a lansat acum 3 ani o astfel de initiativa, care deja a castigat premiul la nivel national. Marti juriul se va intruni la Bruxelles, pentru a decide lista scurta cu cele mai interesante proiecte la nivel european. Din aceasta se vor alege apoi si premiantii.

Daca doriti ca initiativa Clusterului de la Magurele sa obtina un premiu european in acest domeniu, va invitam sa vizitati conturile MHTC de pe retelele de socializare Facebook, Twitter si Instagram si sa dati like.

Vorbiti si cu prietenii care sunt interesati de stimularea IMM-uri si doresc ca o initiativa romaneasca sa reuseasca la nivel european.

Magurele High Tech Cluster (MHTC) si-a propus sa contribuie la Dezvoltarea de Companii Inovative pe baza Cercetarii Avansate si a Comunicarii Publice. Intentia Clusterului de la Magurele (MHTC) este de a realiza transfer de cunoastere si tehnologii de la institutele care realizeaza cercetari avansate, cum este Laserul de la Magurele, catre IMM-uri, care, astfel, pot deveni lideri pe piata nationala si pe cele internationale.

Despre concurs

Premiile pentru promovarea intreprinderilor europene identifica si recunosc cei mai de succes promotori ai intreprinderii si antreprenoriatului in Europa, expun cele mai bune politici si practici antreprenoriale, sporesc constientizarea valorii adaugate de antreprenoriat, incurajeaza si inspira potentialii antreprenori.

In mod normal, exista sase categorii la aceasta competitie anuala. In 2017, una dintre categorii a fost insa suspendata.

* Promovarea spiritului antreprenorial

Recunoaste initiativele la nivel national, regional sau local, care promoveaza spiritul antreprenorial, in special in randul tinerilor si al femeilor.

* Investitii in abilitatile antreprenoriale

Recunoaste initiativele la nivel national, regional sau local, pentru a imbunatati abilitatile antreprenoriale si manageriale.

* Imbunatatirea mediului de afaceri

Recunoaste politicile inovatoare la nivel national, regional sau local, care promoveaza infiintarea si dezvoltarea intreprinderilor, care simplifica procedurile legislative si administrative pentru intreprinderi si pun in aplicare principiul gandirii initiale la scara mica in favoarea intreprinderilor mici si mijloci... citeste mai departe despre "Clusterul de la Magurele poate castiga un important premiu european. Sustine-l cu un like!" pe Ziare.com

#Cluster Magurele concurs european, #Magurele High Tech Cluster concurs CE, #MHTC premii, #Laser Magurele concurs Comisia Europeana , #Stiri Funny