Cea mai mica boxa portabila din lume are puterea unui adevarat monstru muzical

Sambata, 16 Septembrie 2017, ora 00:00
7129 citiri
Cea mai mica boxa portabila din lume are puterea unui adevarat monstru muzical
Foto: Extravaganzi

Reykjavik este numele uneia dintre cele mai mici boxe portabile din lume, dar, in ciuda dimensiunii reduse, dispozitivul are puterea unui adevarat monstru muzical, atunci cand ii reglezi volumul la maxim.

Dar, dincolo de aceste caracteristici tehnice, Reykjavik se dovedeste de=-a dreptul irezistibila prin designul minimalist-compact pe care il afiseaza, relateaza portalul Extravaganzi.

Boxele Reykjavik sunt produse in doua variante, una invelita cu panza de tip Quartz, material intalnit si la alte sisteme audio produse de Vifa, in vreme ce a doua are un aspect elegant si dinamic dat de carcasa din aluminiu.

"Am incercat mai multe prototipuri de carcase de aluminiu, iar cea in versiunea coloristica Lavastone Black ni s-a parut cea mai reusita. Am vrut sa surprindem cumva senzatia cetoasa, usor sumbra, a atmosferei nordice prezente in Islanda.

Pe langa ea, mai avem in colectie si o varianta mai deschisa la nuanta, cea in culorile nisipului gri de pe plajele din zona", a explicat Michael Sorensen, directorul companiei producatoare.

Reykjavik este al cincilea produs wirelles de acest tip lansat in ultima perioada de Vifa, dar se distinge prin designul sau elegant, cu caracteristici care-ti permit sa o porti oriunde dupa tine.

De altfel, boxa wireless este dotata si cu o curea eleganta din piele care sa o faca mai usor de transportat in timpul unei plimbari relaxante, iar astfel muzica ta preferata poate fi redata la volumul pe care il doresti oriunde te-ai duce.

#sistem sunet Reykjavik, #boxe wireless Vifa, #gadget audio , #Gadgeturi IT