Gadget-uri pentru masina, pe care trebuie neaparat sa le ai

Luni, 10 Septembrie 2018, ora 12:22
6213 citiri
Gadget-uri pentru masina, pe care trebuie neaparat sa le ai

Soferii petrec mult timp in masina si de aceea sunt incantati sa cumpere diferite gadget-uri pentru a-si petrece timpul cat mai placut. De exemplu un mic covor pad din material aderent pentru bord este util pentru a-si tine telefonul sau cheile astfel incat sa nu alunece. Costa foarte putin si este foarte eficient.

Aplicatia Google Maps este un bun instrument de navigare, se poate descarca pe dispozitiv sau se poate deschide direct pe telefon sau pe o tableta Android.

Aplicatia are hartile bogate, actualizate aproape in fiecare luna, deci permit o navigare precisa, pe rutele actuale. Ofera informatii de orientare si despre trafic in timp real, astfel se poate gasi traseul corect spre destinatia aleasa.

Incarcator auto Huawei P9 plus

Acest incarcator este foarte bun pentru orice sofer care vrea sa-si incarce smartphone-ul rapid in masina. Este util si in cazul in care aveti un copil in masina, ii dati un smartphone pe care il reincarcati rapid in acest fel si are cu ce sa se joace pe drum.

Obiectul se conecteaza foarte usor la bricheta si ofera avantajul ca incarcarea telefonului mobil se face intr-un mod foarte rapid. In plus are si doua porturi USB care se pot folosi.

Are functie fast charge care functioneaza excelent. Cand este conectat la smartphone apare semnul ca este activa incarcarea rapida. Ca pret este convenabil avand in vedere avantajul de a incarca complet, rapid smartphone-ul, indiferent de destinatie.

Designul gadget-lui este atractiv, se pune la bricheta masinii, nu deranjeaza pentru ca este de dimensiuni mici si nu va interfera cu alte mijloace de conducere ale vehiculului.

Oglinda retrovizoare exterioara pentru unghiul mort

Pentru siguranta in trafic, soferii pot folosi oglinda Blind Spot care este o oglinda retrovizoare de dimensiune mica si care permite vizualizarea unghiului mort. Ea se fixeaza pe banda oglinzii exterioare si are forma dreptunghiulara sau rotunda. Cu ajutorul ei soferul va avea posibilitatea de a vizualiza mai bine traficul si astfel va fi protejat si el si celelalte persoane din autovehicul.

Astfel de gadget-uri sunt realizate din materiale de calitate inalta, sunt durabile, robuste, se regleaza prin intermediul unei articulatii pentru a gasi corect unghiul mort.

Dispozitiv pentru deschiderea automata a portbagajului cu sistem Go Simply

Deschiderea hayonului se face cu sistemul automat Go Simply tip C. Acest sistem este usor de montat pe tijele de ridicare ale hayonului, la aproape orice tip de autoturism (Ford Mondeo, Kia Ceed, Skoda Octavia, VW Passat).

Montarea o poate face soferul, nu trebuie sa mearga neaparat la un service auto. Sistemul are doua arcuri spirala care se monteaza la tijele de ridicare ale hayonului.

Printr-o apasare de buton, sistemul automat permite deschiderea hayonului si astfel soferul are un mod mai confortabil de manevrare a portbagajului (mai ales atunci cand a mers la cumparaturi si are mainile ocupate de sacose).

GPS Tracker si camera auto

Mii de masini sunt furate in fiecare an in tarile Europei dar si in tara noastra. Soferii pot folosi un GPS Tracker sau o camera auto pentru a se proteja de hoti si pentru a filma evenimentele din trafic.

Un GPS Tracker se monteaza usor si poate fi ascuns in masina astfel incat sa nu fie depistat de hoti. Cu ajutorul lui se poate localiza rapid autovehiculul, datele cu coordonate fiind transmise printr-un SMS sau pe PC.

Camera auto ii poate ajuta pe soferi in caz de accident pentru a demonstra companiei de asigurari cum s-a petrecut evenimentul in trafic. Camera ofera filmarea video ce constituie cea mai buna proba la dosar si care poate fi prezentata si ca dovada la politie daca este cazul.

Pe baza inregistrarii soferul nevinovat are sanse sa fie despagubit mai ales cu o astfel de proba care arata cum s-a intamplat accidentul. Daca se ajunge in instanta, proba video poate fi folosita pentru sustinerea cauzei persoanei acuzate pe nedrept.

Aspirator cu baterii reincarcabile

Aspiratorul de mana denumit Fakir este foarte puternic si poate fi folosit si in autoturism si in rulota. Are adaptor de 12 V si poate functiona 20 minute continuu.

Are lampi cu LED, perie electrica si poate realiza in timp util 20 min o curatenie buna. Daca se depaseste perioada de 20 min, trebuie incarcat la priza masinii (la bricheta) . Nu face mult zgomot si cantareste 1,1 kg.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#gadget auto , #Gadget auto