Jucarii estivale pentru adulti: Tu n-ai vrea un submarin personal? (Video)

Sambata, 02 Septembrie 2017, ora 00:00
9526 citiri
Jucarii estivale pentru adulti: Tu n-ai vrea un submarin personal? (Video)
Foto: Hammacher

Un submarin personal pe care sa-l manevrezi cat se poate de lejer s-ar putea sa fie visul tau inca de cand erai copil, iar din aceasta vara ai sansa sa ti-l indeplinesti.

Hammacher Schlemmer are o oferta care include atat aparatul Undersea Aquahoverer, cat si cursuri intensive de pilotaj pentru cei care vor sa se transforme in timpul verii in exploratori ai lumii adancurilor.

Pentru 1,5 milioane de dolari vei putea avea propriul tau submarin gata sa exploreze adancimi de pana la 120 de metri, ceea ce face din sumersibilul personal o jucarie adecvata si pentru un iaht.Undersea Aquahoverer nu este atat de complicat pe cat te-ai putea gandi. Gratie sistemului sau de flotabilitate fixa si celor 6 motoare electrice de 1,2 kw, submarinul se conduce aproape la fel de usor ca o masina.Aceste dotari ii permit sa inainteze in toate directiile si sa pluteasca in pozitie fixa in vecinatatea recifelor de corali, a epavelor sau a stancilor submarine.Undersea Aquahoverer poate lua la bord doi pasageri pozitionati in scaunele de fibra de carbon asezate unul in spatele celuilalt. Fiecare loc este protejat de o cupola transparenta de plastic dur, care asigura si o vizibilitate excelenta in mediul acvatic.Submarinul are comenzi duble cu functii intuitive si doua sisteme separate de oxigen ce sunt monitorizate tot timpul.

De asemenea, prietenii ramasi la suprafata pot urmari ce se intampla cu submarinul gratie unui sistem video introdus la bord.

Aparatul este alimentat cu o baterie reincarcabila de 15 kw/h si se anunta ca un gadget de lux pentru acest sezon estival.

#gadget lux, #submarin personal, #accesoriu iaht, #submarin Undersea Aquahoverer , #Stiri Gadget