Ciolos: Atacul furibund al unor lideri PSD fata de gestul lui Moisa arata teama de oameni cinstiti

Duminica, 19 Noiembrie 2017, ora 23:13
792 citiri
Ciolos: Atacul furibund al unor lideri PSD fata de gestul lui Moisa arata teama de oameni cinstiti
Foto: Arhiva Facebook/Dacian Ciolos

Fostul premier Dacian Ciolos a declarat, duminica, pe Facebook, ca liderii PSD "nu au inteles nimic" din demisia europarlamentarului Sorin Moisa, afirmand ca atacul "furibund" al acestora arata teama de "oameni cinstiti, curati, profesionisti, care nu pot fi atacati altfel decat cu invective".

"Din pacate, comentariile liderilor PSD demonstreaza ca acestia nu au inteles nimic din demisia lui Sorin Moisa. Sau, daca au inteles, prefera sa nu isi asume ceva, pentru ca nu e asa, ca sa supravietuiasca in partid, una spun si alta gandesc", a declarat fostul premier Dacian Ciolos, pe Facebook.

"Atacul furibund al unor lideri PSD impotriva unui gest de bun simt facut de un om care crede in valori si in principii politice arata, de fapt, teama acestora de oameni cinstiti, curati, profesionisti, care nu pot fi atacati altfel decat cu invective", a continuat Ciolos.

Fostul premier a mai spus ca Moisa a candidat pentru PSD cand avea deja o cariera profesionala recunoscuta, "fara sa fie nevoie sa fie omul cuiva", asa cum sustin o parte dintre social-democrati.

"Am lucrat cu Sorin multi ani, si la Bucuresti si la Bruxelles. Cand a candidat la europarlamentare pentru PSD, am inteles ca face asta pentru ca el crede in valorile social-democrate. A facut-o dupa ce avea deja o cariera profesionala recunoscuta, fara sa aiba nevoie sa fie 'omul' cuiva, asa cum insista unii dintre fostii lui colegi de partid, obisnuiti probabil cu functiile primite pe baza de juramant de obedienta Sefului", a precizat Ciolos.

Europarlamentarul PSD Sorin Moisa a anuntat, sambata, pe Facebook, ca demisioneaza din PSD, afirmand ca partidul arunca Romania intr-o vagauna a istoriei pentru a-l apara pe Liviu Dragnea de trecut, precizand ca situatia in care se afla liderul PSD - acuzatia de frauda plecata de la OLAF, ne va costa miliarde.

Moisa a criticat si slaba performanta in atragerea fondurilor europene, precum si incercarea PSD, sub conducerea lui Liviu Dragnea, de a indeparta Romania de UE si NATO.

Gestul lui Sorin Moisa a fost criticat de mai multi lideri social-democrati care i-au reprosat apropierea resimtita fata de Dacian Ciolos, precum si relatia pe care a avut-o cu Victor Ponta.

De exemplu, ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, l-a numit pe Sorin Moisa "securist mititel si neinsemnat". Aceasta a spus ca PSD nu i-a propus europarlamentarului Sorin Moisa functia de premier, afirmand ca nu intelege de ce pleaca la PPE si "nu face grup partiduletului lui Ponta", int ...citeste mai departe despre "Ciolos: Atacul furibund al unor lideri PSD fata de gestul lui Moisa arata teama de oameni cinstiti" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ciolos comentariu reactie PSD demisie Moisa, #Ciolos Dragnea PSD demisie Moisa , #Stiri Guvern