Cu ce oficiali americani s-a intalnit Ludovic Orban in SUA (Foto)

Duminica, 19 Noiembrie 2017, ora 17:00
843 citiri
Cu ce oficiali americani s-a intalnit Ludovic Orban in SUA (Foto)
Foto: Facebook / PNL

O delegatie a PNL, formata din liderul partidului Ludovic Orban si mai multi parlamentari liberali, a efectuat o vizita in SUA, unde a discutat cu reprezentantii Departamentului de Stat al SUA responsabili de regiunea Europa Centrala si de Est, dar si cu senatorul Ted Cruz (foto), fost candidat la presedintie.

Pe pagina de Facebook a Partidului National Liberal au fost postate mai multe fotografii de la intalnirile pe care liberalii le-au avut in SUA.

PNL a precizat, pe Facebook, ca delegatia a avut o "intalnire cu oficialii responsabili de regiunea Europa Centrala si de Est" si "o discutie extrem de constructiva despre situatia din Romania, dar si despre evolutiile din zona".

Delegatia PNL s-a intalnit si cu senatorul Ted Cruz, fost candidat la presedintia SUA, despre care precizeaza ca "este unul dintre cei mai influenti lideri republicani", dezvaluind ca acesta a raspuns favorabil invitatiei de a vizita Romania.

"Pentru delegatia PNL a fost o deosebita placere de a prezenta situatia politica din regiune si de a discuta despre dezvoltarea parteneriatului strategic si pe dimensiunea economica. A raspuns favorabil invitatiei acestora de a efectua o vizita in Romania intr-un viitor apropiat.

Liderii PNL au fost impresionati de tabloul imens din biroul sau senatorial, reprezentand discursul lui Ronald Reagan in fata zidului Berlinului, simbolul prabusirii regimurilor totalitare din Europa de Est", a scris PNL, pe Facebook.

Liberalii au postat si o fotografie alaturi de Chris Smith, unul dintre cei mai longevivi membri ai Congresului American, "un bun cunoscator al Romaniei, printre singurii congressmani care au venit in Romania inainte de Revolutia din 1989".

...citeste mai departe despre "Cu ce oficiali americani s-a intalnit Ludovic Orban in SUA (Foto)" pe Ziare.com

#PNL vizita SUA , #Stiri Guvern