Ministrul Misa, care ne-a bagat in ceata cu taxa de solidaritate, da azi explicatii in Parlament

Luni, 23 Octombrie 2017, ora 08:09
869 citiri
Ministrul Misa, care ne-a bagat in ceata cu taxa de solidaritate, da azi explicatii in Parlament
Foto: Arhiva (Guvernul Romaniei)

Ministrul de Finante, Ionut Misa, oficialul care a starnit saptamana trecuta o nebunie cu declaratiile despre o noua taxa de solidaritate aplicata firmelor, este invitat luni in Camera Deputatilor, ca sa dea explicatii alesilor la "Ora Guvernului".

Dezbaterea fusese initial programata pentru data de 11 octombrie, cand liberalii l-au invitat pe Misa sa ii lamureasca cum e cu TVA Split.

Atunci, intalnirea s-a amanat pentru 23 octombrie, pentru ca, in perioada 11 - 16 octombrie, Misa a fost plecat la Washington, pentru a participa la Reuniunea anuala a Grupului Bancii Mondiale si Fondului Monetar International.

Intre timp, Misa a bulversat pe toata lumea cu taxa de solidaritate, asa ca cel mai probabil va avea mai multe subiecte de discutat cu parlamentarii.

Sedinta de plen a Camerei Deputatilor incepe la ora 16:00.

Citeste mai multe despre nebuloasa taxa de solidaritate:

Noaptea, la TV, Ministrul Finantelor anunta o noua taxa pentru firme, de solidaritate, din 2018Ministrul Misa ne baga si mai rau in ceata. Se incurca in explicatii din cauza taxei de solidaritate aplicata firmelorMinisterul de Finante adanceste enigma taxei de solidaritate aplicata firmelorTaxa de solidaritate: Nici Tudose n-a inteles ce-a zis Misa, dar da asigurari ca nu scad salariile. Inca se mai fac calculeCum e cu taxa de solidaritate: Tariceanu a explicat cine si cat va plati statului din salariu de la 1 ianuarieALDE vrea o discutie cu PSD despre taxa de solidaritate: Avem rezerve in legatura cu acest procent de 2%Un ministru al Guvernului Tudose, bagat si el in ceata de taxa de solidaritate: Nu a inteles nimicReactia specialistilor si mediului de afaceri la taxa de solidaritate: Mergem cu viteza accelerata spre zid

B.B. ...citeste mai departe despre "Ministrul Misa, care ne-a bagat in ceata cu taxa de solidaritate, da azi explicatii in Parlament" pe Ziare.com

#Misa Ora Guvernului Parlament , #Stiri Guvern