PNL sustine ca motiunea impotriva Guvernului Tudose va fi votata si de parlamentari PSD

Duminica, 19 Noiembrie 2017, ora 14:06
1005 citiri
PNL sustine ca motiunea impotriva Guvernului Tudose va fi votata si de parlamentari PSD

Deputatul de Cluj, Adrian Oros (PNL), a declarat ca liberalii au semnale ca motiunea de cenzura impotriva Guvernului Tudose va fi votata si de o parte din parlamentarii PSD, care au curajul sa ridice capul, nemultumiti de Liviu Dragnea si de probleme sale penale, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Adrian Oros a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa ca preocuparile principale ale Guvernului Tudose sunt de a acoperi prin smecherii fiscale o parte din promisunile electorale si de a reforma justitia, astfel incat unii lideri ai coalitiei PSD - ALDE sa scape de dosarele penale.

"PNL a depus vineri motiunea de cenzura al carei text se va citi luni in Parlament, dupa care se va stabili data cand va avea loc votul. Am depus acum motiunea pentru ca de 3 - 4 luni, guvernarea nu are legitimitate, a castigat pe promisiuni mincinoase care nu pot fi onorate. Preocuparile principale ale Guvernului sunt de a acoperi prin smecherii fiscale o parte din promisunile electorale si de a reforma justitia, astfel incat unii lideri ai coalitiei PSD - ALDE sa scape de dosarele penale.

Avem semnale ca motiunea de cenzura va fi votata si de o parte din parlamentarii PSD care au curajul sa ridice capul si vor vota alaturi de noi. In mod individual s-au purtat discutii cu parlamentari PSD care sunt nemultumiti de Liviu Dragnea si care isi dau seama ca partidul are o problema de imagine din cauza problemelor penale ale lui Dragnea", a spus Oros.

Potrivit acestuia, o alta nemultumire care mocneste in randul parlamentarilor PSD, mai ales din Transilvania, este faptul ca PSD a numit in pozitii guvernamentale cheie, in ministere, doar apropiati ai lui Liviu Dragnea din judetele din zona de sud a tarii.

Adrian Oros a subliniat ca modificarile la Codul Fiscal, initiate de PSD, sunt o agresiune asupra mediului de afaceri si economiei romanesti, iar modificarile la legile justitiei vor fi votate de Guvernul Tudose inainte de sarbatori.

"Luni, la ora 18, cand se va citi motiunea de cenzura in Parlament, se va citi o sinteza din textul motiunii si in fata prefecturilor din tara", a mai spus deputatul liberal.

Pentru ca motiunea de cenzura sa treaca este nevoie de 233 de voturi.

Citeste si Disperarea lui Dragnea si o motiune extrem de periculoasa ...citeste mai departe despre "PNL sustine ca motiunea impotriva Guvernului Tudose va fi votata si de parlamentari PSD" pe Ziare.com

#motiune PNL Guvern Tudose, #motiune cenzura PNL Guvern Tudose , #Stiri Guvern