Tariceanu acuza DNA ca face politie politica si incearca sa dea o lovitura de stat

Luni, 25 Septembrie 2017, ora 00:12
974 citiri
Tariceanu acuza DNA ca face politie politica si incearca sa dea o lovitura de stat
Foto: Arhiva Ziare.com

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, cercetat pentru marturie mincinoasa de catre DNA, a sustinut, duminica seara, la Antena 3, ca se incearca o lovitura de stat, daramarea Guvernului si destramarea coalitiei PSD-ALDE.

Acesta a mai precizat ca DNA a ajuns sa fie un instrument care face politie politica in Romania si ca a primit informatii ca se doreste deschiderea unor dosare penale pe numele lui si al lui Liviu Dragnea.

"Si Liviu Dragnea, si eu am primit informatii ca se incearca deschiderea unor dosare penale impotriva noastra sau a unor membri ai Guvernului si asta se vede prin ce s-a intamplat in ultima saptamana", a spus Tariceanu, intr-o interventie telefonica la Antena 3, in timp ce in platou era invitat Liviu Dragnea.

El a mai sustinut ca se incearca o lovitura de stat si ca DNA a ajuns sa fie un instrument care face politie politica in Romania.

"Se incearca pana la urma o lovitura de stat, si nu spun lucrurile acestea cu usurinta. Se incearca daramarea acestui guvern, destramarea coalitiei de la guvernare PSD-ALDE, a PSD, pentru ca DNA a ajuns sa fie un instrument care face politie politica in Romania. Intrebarea pe care mi-o pun este: cei din DNA, nu toti, cei care conduc aceste actiuni, fac aceste lucruri de capul lor sau sunt instrumente in mana altcuiva?", a spus copresedintele coalitiei PSD-ALDE.

In plus, Tariceanu spune ca a primit informatii ca se doreste deschiderea unor dosare penale pe numele lui si al lui Dragnea.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus, duminica, la Antena 3, ca se asteapta sa fie chemat la DNA in "dosarul Belina", in care DNA a inceput urmarirea penala a vicepremierului Sevil Shhaideh si a cerut sesizarea Camerei Deputatilor pentru formularea cererii de urmarire penala a ministrului Fondurilor Europene Rovana Plumb. Dragnea a sustinut ca acest dosar este o "fictiune" si reprezinta un atac violent la adresa Guvernului si ca a primit informatii ca procurorii DNA ar urma sa ajunga si la fiul sau. ...citeste mai departe despre "Tariceanu acuza DNA ca face politie politica si incearca sa dea o lovitura de stat" pe Ziare.com

#Tariceanu lovitura stat, #Tariceanu atac DNA , #Stiri Guvern