Vicepresedintele Comisiei de Aparare: Patriot trebuie avizat maine. Interesele lui Dragnea sunt secundare

Duminica, 19 Noiembrie 2017, ora 14:28
824 citiri
Vicepresedintele Comisiei de Aparare: Patriot trebuie avizat maine. Interesele lui Dragnea sunt secundare
Foto: Facebook Ovidiu Raetchi

Vicepresedintele Comisiei de Aparare din Camera Deputatilor Ovidiu Raetchi (PNL) le-a cerut senatorilor, duminica, cu o zi inainte de sedinta in care trebuie avizata cumpararea sistemelor de rachete Patriot, sa nu blocheze modernizarea Armatei Romane pentru a apara interesele lui Liviu Dragnea.

Comisia de Aparare face sedinta extraordinara pentru rachetele Patriot

Vicepresedintele Comisiei de aparare din Camera Deputatilor le-a transmis senatorilor ca interesele personale ale liderului PSD Liviu Dragnea sunt "secundare", in timp ce siguranta nationala a Romaniei "e esentiala", dupa ce in urma cu o saptamana, acestia au absentat fara explicatii de la avizarea acestui proiect, potrivit unui comunicat de presa remis MEDIAFAX.

"Maine, la Senat, trebuie avizat sistemul Patriot", a afirmat vicepresedintele (PNL) Comisiei de Aparare din Camera Deputatilor, in mesajul adresat senatorilor din Comisia de aparare.

"Stimati colegi, absenta dumneavoastra in grup de la sedinta de marti in care urma sa fie avizat proiectul Patriot a surprins si a ingrijorat opinia publica din Romania. Nicio o explicatie nu s-a dovedit credibila si satisfacatoare, in conditiile in care aceasta tema reprezinta, printr-un acord politic national, o prioritate de securitate", le transmite Raetchi membrilor Comisiei de Aparare din Senat.

Faptul ca absenta senatorilor din Comisia de aparare venea la numai cateva ore dupa aparitia "unui dosar extrem de grav" pe numele lui Liviu Dragnea "a ridicat semne legitime de intrebare, vorbindu-se deschis in media despre santaj", a spus Ovidiu Raetchi.

PSD e suspectat de tradare: A blocat in Senat achizitia de rachete Patriot ca sa ii "salveze pielea" lui Dragnea?

Ovidiu Raetchi le transmite senatorilor ca sedinta de luni a Comisiei de Aparare din Senat nu se poate solda cu un alt "fiasco".

"Doresc sa va transmit, stimati colegi, ca niciun interes personal al domnului Liviu Dragnea nu poate fi mai presus de siguranta nationala a Romaniei si de credibilitatea ei pe plan international. Orice sugestie, oricat de discreta, privind blocarea sau intarzierea programului de modernizare a Armatei Romane, trebuie respinsa ferm si denuntata public", adauga Raetchi, potrivit sursei citate.

Vicepresedintele Comisie de Aparare din Camera Deputatilor le cere senatorilor ca "deasupra oricaror indicatii politice neoficiale", sa adopte unul din proiectele de modernizare ale Armatei Romane.

"Daca domnul Dragnea alege sa trimita in ridicol imagin ...citeste mai departe despre "Vicepresedintele Comisiei de Aparare: Patriot trebuie avizat maine. Interesele lui Dragnea sunt secundare" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#achizitie rachete Patriot blocata PSD , #Stiri Guvern