Care este avantajul unei firme de servicii funerare non-stop asupra competitorilor?

Miercuri, 05 Februarie 2020, ora 12:36
2698 citiri
Care este avantajul unei firme de servicii funerare non-stop asupra competitorilor?

Majoritatea business-urilor, indiferent de produsele sau serviciile pe care le comercializeaza, au un program fix, din diverse considerente economice si nu numai.

In primul rand, cererea este mult mai mare in intervalul orar din timpul zilei, atunci cand oamenii sunt in general activi si au nevoie sa cumpere diferite lucruri.

Prin urmare, mentinerea deschisa a afacerii si pe timpul noptii nu ar fi rentabila din punct de vedere financiar.

In al doilea rand, angajatii au familii si vieti personale, iar unii dintre acestia resimt mult mai greu o tura de noapte, comparativ cu un program normal, de la 9.00 la 17.00.

Cu toate acestea, exista situatii si domenii de activitate in care este absolut obligatoriu ca programul de functionare sa fie 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Ne referim atat la spitale, cat si la transporturi, dar si la servicii funerare non stop.

Din pacate, dupa cum bine stiti, moartea nu tine cont de statutul social, de situatia economica, dar nici de ora din zi sau din noapte. Aceasta poate lovi fulgerator, cu atat mai mult cu cat persoana in cauza nu suferea de o boala grava, in stadiu terminal.

In aceasta situatie, trebuie actionat cat mai rapid cu putinta si numai o firma de servicii funerare non stop se poate ocupa imediat de toate aspectele, in cazul in care decesul are loc in timpul noptii.

Avand in vedere intrebarea din titlul articolului, ati putea considera ca raspunsul este simplu: o firma de servicii funerare non stop, deci care acopera un interval orar dublu sau chiar triplu fata de programul unei firme de pompe funebre obisnuite (intre 8 si 12 ore), va avea, in consecinta, de doua sau de trei ori mai multe inmormantari, deci un profit marit.

Totusi, avand in vedere ca vorbim despre un domeniu atat de sensibil, nu este normal sa privim lucrurile strict din punct de vedere financiar si statistic.

Un raspuns mult mai apropiat de adevar ar fi urmatorul: o firma de servicii funerare non stop, asa cum este Casa Bucur din Capitala, va beneficia de un capital de incredere mult mai mare din partea clientilor, tocmai pentru ca le sta la dispozitie in orice moment si este acolo inca din primele clipe dupa pierderea unui bun prieten sau a unui membru din familie.

Chiar daca pompele funebre nu sunt tipul de business la care clientii sa se intoarca de mai multe ori, cu exceptia cazului trist in care au mai multe decese in familie, Casa Bucur va ramane in memoria lor prin promptitudinea si profesionalismul cu care s-au comportat.

Aceasta firma de servicii funerare non stop va pune la dispozitie numeroase produse (sicrie, pachete pentru pomana si parastas, coroane si jerbe funerare, monumente funerare, capace frigorifice), dar si servicii (consultanta funerara predeces, transport funerar, imbalsamare, inhumare / incinerare, repatriere decedati).

In plus, consultand site-ul Casei Bucur, veti putea afla cele mai noi informatii legate de Legea funerara, documentele necesare inhumarii, plata pensiei neincasate a decedatului, despagubirile in caz de deces prin accident de munca etc.

In concluzie, in cazul in care va veti regasi in situatia trista de a avea nevoie de o firma de pompe funebre, alegeti una care ofera servicii funerare non stop, intrucat acestea se traduc prin seriozitatea, promptitudinea, profesionalismul si respectul fata de client.

Articol realizat de iAgency

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
#servicii funerare nonstop, #avantaje servicii funerare , #Stiri Idei afaceri