Ai un IMM, un PFA sau lansezi un start-up? Apeleaza la Keez.ro, prima platforma de contabilitate online din Romania

Luni, 25 Iunie 2018, ora 11:58
5780 citiri
Ai un IMM, un PFA sau lansezi un start-up? Apeleaza la Keez.ro, prima platforma de contabilitate online din Romania

Fie ca ai un IMM, un PFA sau un start-up, programul zilnic al unui antreprenor este prin definitie unul aglomerat. Printre activitatile care consuma cel mai mult timp si energie se numara si contabilitatea care, desi este extrem de importanta pentru buna-desfasurare a unui business, presupune sarcini repetitive care implica lucrul cu multe cifre, rapoarte si notiuni aride.

Din fericire, acum antreprenorii pot rasufla usurati, deoarece Keez.ro, prima platforma de contabilitate online din Romania, ii ajuta sa scape de task-uri repetitive si consumatoare de timp, pentru a se putea dedica rolului lor specific in cadrul firmei.

Keez.ro imbina tehnologia secolului XXI cu know-how-ul si experienta unei echipe de specialisti pentru a aduce in prezent contabilitatea care, in Romania, a ramas undeva in anii '90.

Serviciile de contabilitate online reprezinta un concept inovativ care si-a dovedit utilitatea rapid in activitatea zilnica a antreprenorilor. Folosind instrumentele de management operational pe care le ofera Keez.ro, acestia pot economisi timp si energie si se pot concentra pe sarcinile care duc in mod real la dezvoltarea afacerii.

De ce este Keez.ro o solutie mai eficienta decat contabilitatea clasica?

Desi suntem anul 2018, cei mai multi antreprenori inca se chinuie sa adune toate chitantele si facturile, pe care le predau in format fizic contabilului, urmand ca abia in data de 25 a lunii urmatoare sa primeasca declaratiile care trebuie depuse la stat.

Astfel, antreprenorii primesc rapoartele finale mult prea tarziu, cand nu mai pot lua nicio masura reala in cazul vreunei probleme. Asadar, este evident ca metoda clasica de a tine contabilitatea nu avantajeaza in niciun fel antreprenorul.

Misiunea Keez.ro este tocmai de a readuce contabilitatea in avantajul antreprenorilor. Cu noi totul este mai simplu, mai transparent, si mai eficient pentru tine!

Daca te-ai saturat sa trebuiasca sa predai contabilului "sacosa de documente" la finalul lunii, sa il suni insistent pentru a face rost de un document, sau sa ai nevoie de consultanta care implica evidenta contabila a firmei tale si sa nu o obtii decat cand este prea tarziu, este momentul sa incerci Keez.ro!

Aceasta platforma de contabilitate online preia toate operatiunile care tin din contabilitate, iti depune declaratiile obligatorii la ANAF si iti ofera acces permanent la toate documentele contabile ale firmei tale!

Serviciile de contabilitate online pe care ti le ofera Keez.ro te ajuta sa realoci resursele pe care le utilizai pana in prezent pentru a tine "contabilitatea dubla". Mai exact, nu va mai trebui sa tii evidenta in paralel cu contabilul pentru a cunoaste "pulsul" tranzactiilor din firma.

Mai mult, nu mai trebuie sa iti verifici contabilul daca a inregistrat corect toate facturile, de teama sanctiunilor de la ANAF. Cu Keez.ro, ai acces la "radiografia" financiara la zi a companiei tale, putand verifica in timp real situatia facturilor platite si de platit, stadiul depunerii declaratiilor la stat, sau daca s-au efectuat toate incasarile de la clienti.

In plus, vei putea face acest lucru usor, rapid si eficient, direct de pe laptop, PC sau smartphone.

Cum functioneaza Keez.ro?

Ca antreprenor, singurul "efort" pe care trebuie sa il faci este sa pozezi documentele si sa le incarci in platforma online dedicata. De restul se ocupa o echipa de specialisti contabili cu experienta.

Keez.ro iti ofera urmatoarele tipuri de servicii:

  • contabilitate
  • salarizare
  • infiintare firma

In plus, pe langa faptul ca te scapa de birocratie si de grijile in plus, Keez.ro iti pune la dispozitie o serie de instrumente si beneficii deosebit de utile:

  • Rapoarte optime pe care le poti accesa usor si rapid, fiind astfel mereu informat referitor la performantele firmei tale;
  • Procese verificate Big4 - acum ai garantia ca documentele tale sunt supuse unei supra-verificari din partea unui expert de inalta competenta;
  • Acces on-line la toate documentele generate de business-ul tau;
  • Procesare rapida a documentelor (facturi, chitante, etc.) pe care le poti incarca in platforma instant cu ajutorul aplicatiei dedicate;
  • Posibilitatea de a emite facturi oriunde, oricand;
  • Cele mai inalte standarde de securitate a datelor, asigurate de algoritmi avansati de criptare de la Microsoft Azure;
  • Formularele si modelele necesare pentru desfasurarea business-ului sunt descarcabile si editabile direct pe platforma.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#soft contabilitate online , #IMM Romania