Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
International > Stiri International
A   A   A

Americanii se pregatesc sa aresteze mii de imigranti la ordinul lui Trump. Operatiunea incepe duminica

Americanii se pregatesc sa aresteze mii de imigranti la ordinul lui Trump. Operatiunea incepe duminica
Foto: Arhiva Pixabay
Agenti din cadrul serviciilor americane in domeniul imigratiei urmeaza sa inceapa duminica sa aresteze si sa adune familii de imigranti clandestini, in zece orase americane, cu scopul de a-i expulza, in cadrul politicii radicale a lui Donald Trump in acest dosar.
Operatiunea dezvaluita de New York Times (NYT) urmeaza sa fie realizata de catre agenti din cadrul Immigration and Customs Enforcement (ICE), timp de mai multe zile, incepand de la 14 iulie.

Potrivit NYT, agentii ICE vizeaza cel putin 2.000 de imigranti, a caror expulzare a fost dispusa, dar care se afla in continuare in tara, in mod ilegal.
Membri ai unor familii de imigranti arestati impreuna urmeaza sa fie plasati in detentie impreuna atunci cand acest lucru este posibil, in centre situate in Texas si Pennsylvania, scrie ziarul, care citeaza oficiali, inclusiv doi in domeniul securitatii interne.

Donald Trump anunta vineri ca adunarea unor imigranti vizati urmeaza sa inceapa "destul de curand".

Locatarul Casei Albe a amanat aceasta operatiune in iunie, dupa ce data acesteia a fost divulgata in presa. ...citeste mai departe despre "Americanii se pregatesc sa aresteze mii de imigranti la ordinul lui Trump. Operatiunea incepe duminica" pe Ziare.com
Facebook ShareTweet
 Joi, 11 Iulie 2019, ora 15:00

 Articol citit de 411 ori

Cele mai citite
Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor