Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
International > Stiri International
A   A   A

Trump a fost criticat dur in SUA, dupa prestatia de la summitul NATO: Ii este mai loial lui Putin decat aliatilor nostri

Lideri ai opozitiei democrate din Congresul SUA l-au criticat pe presedintele republican Donald Trump pentru derapajele sale verbale la adresa Germaniei inainte de summitul NATO-UE de la Bruxelles, relateaza miercuri agentia DPA.
"Insultele fara rusine ale lui Donald Trump si denigrarea unuia dintre cei mai fermi aliati, Germania, sunt stanjenitoare", se afirma intr-o declaratie comuna a liderilor democrati din Camera Reprezentantilor si Senat, Nancy Pelosi si Chuck Schumer.
"Comportamentul sau din aceasta dimineata este un alt semnal, profund ingrijorator, ca presedintele este mai loial lui Vladimir Putin decat aliatilor nostri din NATO", au declarat cei doi, potrivit comunicatului.

"Presedintele trebuie sa-si aminteasca faptul ca, in calitate de comandant suprem (al armatei), datoria sa este de a apara poporul american de amenintari externe, si nu de a vinde democratia noastra lui Putin", au mai spus cei doi, mentionand ca Trump se va intalni cu Putin in cursul turneului sau european. ...citeste mai departe despre "Trump a fost criticat dur in SUA, dupa prestatia de la summitul NATO: Ii este mai loial lui Putin decat aliatilor nostri" pe Ziare.com
Facebook ShareTweet
 Miercuri, 11 Iulie 2018, ora 19:12

 Articol citit de 548 ori

Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor