Bonami: recorduri de vanzari in cele doua weekend-uri Black Friday si o noua politica de retur

Sambata, 07 Decembrie 2019, ora 01:12
2333 citiri
Bonami: recorduri de vanzari in cele doua weekend-uri Black Friday si o noua politica de retur

Pe durata promotiilor speciale de Black Friday, magazinul online cu mobilier si decoratiuni, Bonami a inregistrat o crestere cu 40% a vanzarilor fata de anul trecut, acestea ajungand la o valoare de peste 320.000 de euro.

De o crestere similara au beneficiat si celelalte piete unde Bonami este prezent: Cehia, Slovacia, Polonia si Ungaria, valoarea totala a vanzarilor fiind de peste 2 milioane de euro.

Produsele preferate ale romanilor sunt covoarele, piesele mici de mobilier si accesoriile pentru bucatarie. Cea mai mare comanda efectuata in Romania pe durata celor doua weekenduri promotionale a avut o valoare de 12.000 lei si a constat in 3 piese de mobilier.

Numarul de produse vandute a fost de 12.000 pentru Romania si de 80.000 pentru toate

pietele unde compania este prezenta. Majoritatea comenzilor au fost efectuate de pe telefonul mobil, 10% dintre ele prin aplicatia mobila Bonami.

Traficul pe website a crescut cu 60% fata de o zi obisnuita, iar cele mai multe comenzi au fost plasate in cele doua zile de duminica.

Bonami prelungeste perioada de returnare a marfurilor de la 90 pana la 365 de zile

Imbunatatirea serviciilor de retur este sincronizata cu sezonul premergator Craciunului, pentru a elimina teama clientilor de a cumpara obiecte ce nu corespund asteptarilor lor. Prelungirea termenului de retur nu va fi limitata in timp, ci reprezinta o schimbare permanenta.

"Pe langa faptul ca este confortabil pentru client i, un termen lung ii ajuta sa

depaseasca incertitudinile pe care le pot avea atunci cand achizit ioneaza mobilier online. In acest fel le oferim oportunitatea de a testa direct modul in care piesa selectata se potriveste in propriul camin. Transporturile supradimensionate vor fi preluate pentru retur, Bonami suportand costurile aferente. Facem acest pas cu incredere si datorita faptului ca recent am imbunatatit calitatea gamei noastre de produse", a mentionat CEO-ul Bonami, Pavel Voparil.

In perioada 1 octombrie - 20 decembrie, Bonami desfasoara promotia cashback de Craciun. Astfel, intreaga suma a cumparaturilor efectuate in aceasta perioada va fi returnata clientilor in forma de credite, in contul Bonami, pe 22 decembrie.

#Bonami Black Friday, #Bonami vanzari , #Comert online