Cum sa economisesti timp si bani atunci cand ai o masina

Marti, 28 Februarie 2017, ora 11:16
1686 citiri
Cum sa economisesti timp si bani atunci cand ai o masina

(P) Pentru multe persoane, masina este cel mai costisitor bun pe care l-au achizitionat de-a lungul vietii. Din pricina intretinerii si defectiunilor care apar pe parcursul utilizarii, ulterior, masina ajunge sa coste mai mult decat pretul cu care a fost achizitionata.

Cea mai mare greseala, intalnita des la soferi, este aceea ca nu stiu de unde sa achizitioneze piesele auto sau nu stiu ce alternative sunt ca sa nu depinda atat de mult de masina.

Daca te numeri printre soferii care nu stiu cum sa eficientizeze costurile masinii. mai jos ai cateva tips-uri care te vor ajuta sa economisesti bani si timp.

1. Achizitioneaza piese auto din mediul online

Chiar daca, de multe ori, mediul online nu prezinta foarte multa incredere, acesta, in domeniul auto, poate fi cel mai prielnic mod de a-ti achizitiona piesele auto sau articolele care te ajuta sa intretii masina.

Pentru orice defectiune, pentru orice reinnoire a pieselor auto, nu este neaparat obligatoriu sa mergi pana la un showroom de piese auto.

Te poti orienta si catre magazinele online. Miturile conform carora piesele din magazinul online nu se potrivesc cu marca masinii tale sau ca articolele nu sunt originale trebuie sa dispara din gandirea ta.

Acceseaza cu incredere magazinele din mediul virtual in detrimentul celor fizice. Ai mult mai multe avantaje: de la preturi mult mai bune pana la o gama variata de piese auto potrivite autoturismului tau.

In mediul online, poti compara preturile, poti avea acces la diverse oferte, datorita meniurilor inteligente pot gasi cu mult mai usurinta exact piesa de care ai nevoie. In plus, poti salva mult timp din viata ta.

Doua magazine online de unde poti cumpara piese auto la preturi foarte bune:

- Acvila Romania comercializeaza anvelope auto, printre care si anvelope resapate - o alternativa foarte economa anvelopelor noi.

- AutoAtu pune la dispozitia soferilor o gama variata de piese auto la preturi accesibile, care sa te ajute sa iti intretii si repari masina cu bani putini. Spre exemplu, ai preturi foarte bune pentru kit ambreiaj pentru diverse marci - un produs indispensabil in intretinerea masinii.

2. Acorda incredere si serviciile de transport din Romania atunci cand propria masina nu este cea mai economa varianta

Un alt moment cand masina ta iti poate cheltui foarte multi bani este calatoria. Daca de cele mai multe ori preferi sa calatoresti cu masina proprie si sa nu iti rezervi un loc pe un scaun din autocar, atunci este bine sa stii ca nu intotdeauna este cea mai profitabila afacere.

Inainte de a porni la drum cu propria masina, trebuie sa iti faci un itinerariu al calatoriei.

Sa iei in calcul numarul de persoane care vor calatori in masina, sa aproximezi numarul de litri de benzina sau motorina care se vor consuma pana la finalul calatoriei si, bineinteles, pretul din benzinarii la carburant.

De asemenea, trebuie sa ai in vedere si taxele pentru parcare, taxele de autostrada, de pod pe care vei fi nevoit sa le platesti.

Daca la finalul acestor calcule, pretul pentru un bilet la autocar/serviciu transfer este mai accesibil bugetului tau, dar si timpului, atunci ia in calcul punerea in stand-by a motorului pentru aceasta perioada.

Spre exemplu, atunci cand calatoresti cu avionul, nu lua decizia de merge pana la aeroport cu propria masina si sa o lasi in parcarea aeroportului pana la intoarcere. S-ar putea sa te coste o avere.

Acceseaza un serviciu de transfer aeroport. Este mult mai eficient si mai economic: atat din punct de vedere al banilor cat si din punct de vedere al timpului. In acest sens, Transfero iti pune la dispozitie cele mai bune preturi de pe piata.

#magazine online , #Magazine online