DefCamp, cea mai mare conferinta de securitate cibernetica din Europa Centrala si de Est, va avea loc la Bucuresti, in luna noiembrie

Luni, 29 Octombrie 2018, ora 13:28
1483 citiri
DefCamp, cea mai mare conferinta de securitate cibernetica din Europa Centrala si de Est, va avea loc la Bucuresti, in luna noiembrie

DefCamp, cea mai mare conferinta de securitate cibernetica din Europa Centrala si de Est, anunta agenda completa pentru cea de-a noua editie, care va avea loc in Bucuresti pe 8-9 noiembrie.

In cele doua zile de DefCamp, peste 6 0 de speakeri din intreaga lume vor prezenta pentru 1.500 de participanti ultimele trenduri in ceea ce priveste securitatea cibernetica.

Prezentarile vor respecta tiparul de anul trecut, acestea acoperind atat partea tehnica, cat si pe cea de business security.

Subiectele principale de discutie vor trata folosirea inteligentei artificiale pentru detectarea celor mai complexe atacuri cibernetice, vor expune cele mai noi tool-uri de monitorizare si combatere a atacurilor cibernetice, precum si studii de caz despre securitatea cibernetica in companii si reactiile recomandate in functie de tipul atacului survenit. Lista completa a speakerilor este disponibila aici.

Participantii din acest an vor avea acces la doua zile de sesiuni si paneluri de dezbateri, acolo unde speakeri independenti dar si reprezentanti din companii internationale de top vor alinia cele mai recente si comprehensive informatii din domeniul securitatii cibernetice din 2018. Programul complet al conferintei este disponibil pe website-ul DefCamp.

"Anul 2018 a fost extrem de provocator pentru piata de securitate cibernetica prin prisma numeroaselor schimbari legislative si aparitia noilor tipuri de atacuri care au zdruncinat zona de business. Numeroasele atacuri tip malware sau ransomware asupra companiilor, precum si diversele campanii de phishing sau scamming in tehnologiile blockchain confirma nevoia de a veni cu raspunsuri concrete si de a reactiona ferm impotriva acestora. In acest context, cred ca editia DefCamp de anul acesta este asteptata mai mult ca oricand de catre toti jucatorii din piata", declara Andrei Avadanei, fondator DefCamp.

Nu in ultimul rand, DefCamp anunta extinderea competitiilor din Hacking Village, acolo unde concurentii se vor intrece in identificarea breselor din sisteme informatice complexe.

Competitiile introduse anul acesta sunt: 8Bit Hack, sustinuta de Intralinks, Down the Rabbit Hole, organizata si sustinuta de CrowdStrike, Lock Picking Village precum si Bob, the Hacker Bot, concursul organizat de UiPath.

IoT Village, Defend the Castle, Ariadne's thread, Critical Infrastructure Attack, Hack the Bank si Target John se vor regasi inca o data in Hacking Village, cu noi provocari si premii pe masura.

Lista completa a competitiilor si a premiilor puse in joc din Hacking Village este disponibila aici.

Despre DefCamp

Evenimentul DefCamp este organizat de Asociatia "Centrul de Cercetare in Securitate Informatica din Romania" - CCSIR, impreuna cu Orange Romania, in calitate de partener principal.

DefCamp 2018 se bucura de sprijinul Ixia, Keysight Business, SecureWorks si Intralinks in calitate de parteneri Platinum si se desfasoara cu sustinerea IPSX, Bit Sentinel, TAD Group, Enevo, Crowdstrike, CryptoCoin.pro, Siemens, Alef, UiPath si Kaspersky Lab.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Hackerii din gruparea Sandworm, legată de spionajul rus, sunt pe cale să devină o amenințare la nivel mondial
Hackerii din gruparea Sandworm, legată de spionajul rus, sunt pe cale să devină o amenințare la nivel mondial
O filială a gigantului american Google, Mandiant, avertizează joi, 18 aprilie, într-un raport, cu privire la activităţi ale unei grupări de hackeri cu legături cu spionajul rus, Sandworm,...
#DefCamp 2018, #Hacking Village, #securitate cibernetica , #Internet hacking