Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
A   A   A

Doua feluri prin care scapi de batai de cap pe WhatsApp, blocand pe cine vrei

Doua feluri prin care scapi de batai de cap pe WhatsApp, blocand pe cine vrei
Daca vrei sa stii cum blochezi pe cineva pe WhatsApp, poti face asta foarte simplu in doua moduri.
Aplicatia WhatsApp sta foarte bine la capitolul numar de utilizatori, iar acest detaliu se datoreaza actualizarilor constante si faptului ca este foarte simplu de folosit. In acelasi timp, rareori isi dezamageste utilizatorii prin caderi de serviciu sau alte tipuri de probleme. Prin natura modului in care functioneaza, s-ar putea insa sa ai o problema cu WhatsApp.

Cineva nu are nevoie decat de numarul tau de telefon pentru a te aborda pe WhatsApp. Nu trebuie sa-ti ceara prietenia ca pe Messenger si, in orice moment, te poate agasa cu mesaje nedorite.
Mai mult decat atat, diverse companii au inceput sa foloseasca WhatsApp pentru a te stresa cu mesaje promotionale, oferte si diverse campanii de promovare.

Pentru toate acestea, exista insa o solutie destul de simpla. Nu trebuie decat sa inveti cum blochezi pe cineva pe WhatsApp pentru a scapa de toate sursele de stres aferente platformei. In doar cateva minute, vei ajunge sa primesti in mod exclusiv doar mesaje de la oameni dragi cu care vrei sa porti un dialog.

Vezi cat de usor e sa blochezi pe cineva pe WhatsApp! ...citeste mai departe despre "Doua feluri prin care scapi de batai de cap pe WhatsApp, blocand pe cine vrei" pe Ziare.com
Facebook ShareTweetGoogle Share
 Miercuri, 11 Octombrie 2017, ora 21:48

 Articol citit de 331 ori

Cele mai citite
Versiuni: mobil / Web
Contact  |  Ajutor
Termeni si conditii  |  Cookie
 
^
A   A   A
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor