eMAG lanseaza categoria Home&Deco si estimeaza vanzari de 30 de mil. de lei in primul an

Joi, 11 Septembrie 2014, ora 13:14
1520 citiri
eMAG lanseaza categoria Home&Deco si estimeaza vanzari de 30 de mil. de lei in primul an
www.ziuaconstanta.ro

Retailerul online eMAG.ro a inceput sa vanda mobila si decoratiuni interioare, odata cu lansarea categoriei Home&Deco, pentru care estimeaza vanzari de 30 de milioane de lei in primul an, a anuntat compania.

eMAG a incheiat contracte cu 34 de vendori pentru aceasta categorie si are listate deja peste 10.000 de produse din sectiunile Bucatarie si servire, Curatenie si intretinere, Mobilier, Saltele, Decoratiuni, potrivit Mediafax.

De la inceputul anului, eMAG a mai lansat trei categorii noi: Auto, Sport si Activitati in aer liber si Food (Supermarket direct la tine acasa), in parteneriat cu Mega Image.

"Categoria Home&Deco face parte din planul eMAG de extindere pe orizontala. Diversificarea este o constanta in tot ceea ce ne propunem, iar aceasta a patra categorie lansata de la inceputul acestui an, ne aduce si mai aproape de obiectivul nostru de a deveni magazinul online in care clientii pot gasi aproape orice produs (...) Estimam ca in primul an de la lansare, categoria Home&Deco va genera vanzari de aproximativ 30 de milioane de lei", a declarat Violeta Luca, vicepresedinte si director executiv al eMAG.

Gama Home&Deco cuprinde branduri precum Tefal, Vileda, Luminarc, Arcuisine, Bormioli, Fiskars, Tescoma, Brabantia, Gimi, Fackelmann, Dr. Oetker, Solingen, Curver sau Green Future.

Articolele din stocul propriu al eMAG, care cuprinde in prezent 1.500 de produse, au termen de livrare de 24 de ore, iar comenzile in valoare totala de peste 90 de lei beneficiaza de livrare gratuita. Pentru celelalte articole, pragul mediu pentru livrarea gratuita este de 250 de lei/comanda, iar livrarile se efectueaza in maximum 48 de ore de la lansarea comenzii.

Lansat in 2001 ca un magazin online de sisteme de calcul si produse de birotica, eMAG este unul dintre cele mai mari magazine online de pe piata romaneasca. Magazinul online este detinut de grupul Naspers 74,2% si Iulian Stanciu - 25,8%.

Echipa eMAG este formata din aproximativ 900 de angajati, iar pana la finalul acestui an va trece pragul de 1.000 de angajati. Retailerul are programate, in acest an, investitii de un milion de euro in dezvoltarea si consolidarea echipei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#eMAG lansare categoria Home Deco, #vanzari emag , #Magazine online