Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
A   A   A

Facebook aduce cel mai ieftin headset de VR din toate timpurile

Facebook aduce cel mai ieftin headset de VR din toate timpurile
Dupa ce Facebook a ajuns sa domine planeta cu peste doua miliarde de utilizatori, Mark Zuckerberg a anuntat Oculus Go pentru a aduce VR-ul in orice casa.
Inca de la primele kituri de realitate virtuala, ai avut doua variante. Prima implica utilizarea unui kit precum Oculus Rift sau HTC Vive conectat la PC. A doua necesita strecurarea unui telefon in interiorul unei casti destul de ieftine pentru un efect similar.

O a treia varianta, semnificativ mai ieftina, dar la fel de imersiva, tocmai a fost propusa de Mark Zuckerberg pe scena unei conferinte de VR din California.
Oculus este o companie Facebook si, in incercarea de a aduce experiente de realitate virtuala in fiecare colt al lumii, tocmai a anuntat Oculus Go.

Jucaria reprezinta un headset ce nu are nevoie de niciun alt gadget in preajma pentru a te transpune in lumi miraculoase. Toata tehnologia necesara a fost integrata intr-o casca destul de similara cu Rift, dar semnificativ mai ieftina.

Afla cat va costa si vezi VIDEO AICI ...citeste mai departe despre "Facebook aduce cel mai ieftin headset de VR din toate timpurile" pe Ziare.com
Facebook ShareTweetGoogle Share
 Joi, 12 Octombrie 2017, ora 22:19

 Articol citit de 329 ori

Cele mai citite
Versiuni: mobil / Web
Contact  |  Ajutor
Termeni si conditii  |  Cookie
 
^
A   A   A
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor