Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Internet > Stiri Internet
A   A   A

Folosesti un antivirus gratuit? Cum fac bani dezvoltatorii de pe urma ta

Folosesti un antivirus gratuit? Cum fac bani dezvoltatorii de pe urma ta
Chiar daca folositi un antivirus gratuit "pentru ca isi face treaba", adevarul e ca a incetat de mult timp sa mai fie aceasta cea mai sigura si eficienta solutie, scriu cei de la Playtech.ro.
Majoritatea celor care continua sa foloseasca o aplicatie pentru prevenirea infectiilor cu malware, virusi si troieni, opteaza pentru un antivirus gratuit.

Numarul celor care refuza sa mai investeasca intr-un program pentru securizarea PC-ului a devenit atat de mare incat dezvoltatorii unor astfel de creatii software au cautat sa se imbogateasca din alta parte. Particularitatea interesanta este ca nici macar nu s-au straduit prea mult sa gaseasca o solutie la problema financiara din ce in ce mai mai arzatoare.

Traiti cu impresia ca ati facut o afacere instaland un antivirus gratuit, dar adevarul e ca acesta va costa surprinzator de scump.

Vezi cum ajung sa faca bani producatorii de antivirusi gratuiti! ...citeste mai departe despre "Folosesti un antivirus gratuit? Cum fac bani dezvoltatorii de pe urma ta" pe Ziare.com
Facebook ShareTweetGoogle Share
 Sambata, 10 Februarie 2018, ora 13:47

 Articol citit de 757 ori

Cele mai citite
Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor