Okazii.ro, magazinul online romanesc cu cea mai complexa aplicatie pentru iPad

Joi, 06 Martie 2014, ora 12:27
2328 citiri
Okazii.ro, magazinul online romanesc cu cea mai complexa aplicatie pentru iPad

Okazii.ro a lansat cea mai complexa aplicatie pentru iPad a unui magazin online romanesc, care acopera toate cele 2,5 milioane de produse aflate la vanzare.

"Ne bucuram sa fim primul magazin online din Romania care lanseaza pentru iPad o aplicatie optimizata, avand o complexitate ridicata a dezvoltarii. Prin intermediul ei, utilizatorii vor putea cumpara si vinde, direct de pe tableta", a declarat Mihnea Nicolescu, Director de Proiecte la Okazii.ro.

Primele versiuni ale aplicatiilor de mobil Okazii.ro au fost lansate in anul 2012, atat pentru sistemele IOS cat si pentru cele Android. Pentru dispozitivele iOS, aplicatiile pentru mobil si tableta, Okazii.ro se afla la a cincea versiune, cea mai recenta actualizare realizandu-se la finalul lunii februarie 2014.

Versiunea 1.5 a aplicatiei Okazii.ro este compatibila cu iPhone, iPad si iPod touch

Okazii.ro prezinta "o versiune a aplicatiei proiectata pentru iPad, disponibila pentru toate dispozitivele iOS. Ea este capabila sa valorifice avantajele ecranelor mari de 7,9 si 9,7 inch, pentru a oferi utilizatorilor o experienta unica si personalizata ori de cate ori vor dori sa acceseze platforma noastra", a adaugat Mihnea Nicolescu.

Ca si in cazul versiunii Okazii.ro pentru iPhone, utilizatorii de iPad vor putea pune in vanzare produse, acorda calificative si vizualiza mesajele primite in contul de utilizator Okazii.ro. De asemenea, vor putea sa vizualizeze orice produs de pe site, sa cumpere produse sau sa lase mesaje vanzatorilor.

Descarcarea aplicatiei Okazii.ro pentru iPad se poate face gratuit din AppStore aici.

Pentru dispozitivele mobile si tabletele cu sistem de operare Android, aplicatiile Okazii.ro se afla la a patra versiune, recent lansata si ea, in ianuarie 2014.

Pentru tabletele cu sistem de operare Android, aplicatia Okazii.ro este disponibila pentru cele cu un ecran de pana la 7 inch.

Descarcarea aplicatiei Okazii.ro pentru dispozitivele mobile cu sistem de operare Android se poate face gratuit de aici.

Algoritmul de cautare Kinetic al Okazii.ro

In cadrul unei platforme de comert online, motorul de cautare are un rol esential deoarece el face posibila legatura dintre cerere si oferta. Noul algoritm de cautare al Okazii.ro, Kinetic, va lua in considerare si atractivitatea produselor puse in vanzare pe site, avantajandu-le pe cele pentru care cumparatorii arata un interes crescut.

Este posibil ca acesta sa determine o crestere a concurentei dintre vanzatori, desi experienta si istoricul bun de tranzactionare vor reprezenta in continuare avantaje competitive incontestabile.

Introducerea noului algoritm se va face treptat, dezvoltarea acestuia facandu-se pe parcursul anului curent. Pentru a-si pozitiona marfa in pozitii cat mai vizibile, vanzatorii vor trebui sa foloseasca armonios toate elementele pe care le au la dispozitie in cadrul platformei: rating de vanzator, pret, descriere, garantie, livrare, metoda de plata etc.

Rezultatul estimat este o crestere semnificativa a interesului cumparatorilor si implicit a volumului de tranzactii.

Webinariile Okazii.ro

Okazii.ro a inceput un program de instruire si dezvoltare a vanzatorilor viitori si actuali. Scopul acestuia este sa-i ajute sa cunoasca si sa inteleaga modul de functionare a platformei Okazii.ro, pentru a obtine maximum de beneficii din exploatarea ei.

Webinariile au loc o data la 1-2 saptamani, au o durata de o ora si sunt gratuite. Ele se adreseaza tuturor celor care doresc sa inceapa o afacere pe Okazii.ro sau vanzatorilor deja prezenti in cadrul platformei, care vor sa acumuleze cunostinte noi pentru a-si creste vanzarile. Inscrierile se fac prin transmiterea unui e-mail catre webinar@okazii.ro. Scopul acestora este sa ii ajute pe participanti sa-si creasca performanta comerciala prin reducerea timpului de stationare pe site a produselor lor si cresterea volumului de afaceri.

#okazii aplicatie, #okazii ipad, #aplicatie Okazii , #Magazine online